Infi host DomCode

Infi vindt het leuk om bezig te zijn in de software community en daarom hosten we regelmatig meetups. Vorige week was de beurt aan DomCode, een echt Utrechtse meetup voor web developers. 

Promises in Javascript en Casandra

Het eerste DomCode-praatje was een lightning talk van Arian van Putten en ging over hoe promises in JavaScript een vorm van monads zijn, en dat die dus helemaal niet zo spannend zijn als heel veel functionele programmeurs doen voorkomen. Daarna was het de beurt aan Freek van Polen. Hij ging dieper in op Cassandra, een niet-relationele database die gebruikt kan worden bij hoge performance- of beschikbaarheidseisen op grote schaal. Hij legde uit hoe ze dat bij zijn werkgever gebruikten om timeseries data op te slaan, en hoe dat veel beter werkte dan bij eerdere MySQL en MongoDB implementaties.

Afsluiting met borrel

Na de praatjes verplaatsten we ons naar de gang op de Vondellaan om onder het genot van een drankje verder te praten over deze en andere onderwerpen. Al met al een informatieve en gezellige avond. En voor iedereen die er bij was: bedankt voor je aanwezigheid! De volgende meetup staat ook al weer op de planning: op maandag 18 mei komt Devnology langs met een praatje over Domain modeling in F#.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?