Infi Leergang 2015: Agile Software Development

Bij Infi organiseren we elk jaar een leergang voor alle werknemers. Tijdens onze leergangen kiezen we een onderwerp wat we gezamenlijk bestuderen.

Agile Software Development

Dit jaar volgen we een leergang aan de hand van het boek Agile Software Development, Principles, Patterns, and Practices van Robert C. Martin, beter bekend als Uncle Bob. Tijdens deze leergang werken we in groepjes samen door het boek heen. We geven allemaal een presentatie over een deel van het boek, waarbij veel ruimte is voor onderlinge discussie. Op deze manier gaan we actief met de stof aan de slag en zijn er een hoop interessante invalshoeken om te bespreken.

Dependency Inversion

Een van de principes die tijdens deze leergang besproken wordt is het Dependency Inversion Principle. Over dat principe en de toepasbaarheid op applicaties die gebruik maken van Entity Framework, een veelgebruikte component bij projecten van Infi, schreef Freek een blogpost op zijn persoonlijke blog: Dependency Inversion with Entity Framwork in .NET.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?