Infi op avontuur met The GAME

Afgelopen vrijdagochtend reisden we voor ons jaarlijkse bedrijfsuitje af naar Haarlem. We hadden een tientje lunchgeld op zak en geen idee van wat ons te wachten stond...

Paranoia

Op woensdag en donderdag hadden we allemaal al mysterieuze smsjes ontvangen van onbekende afzenders. Toen we op het stationsplein in Haarlem stonden te wachten, kwam er een radiografisch bestuurbaar autootje aangereden met daarop een envelop. Daarmee begon het avontuur, vakkundig voorbereid door Neslihan, Wolf, Jorik en het team van Neverrest.

In teams renden we door Haarlem om puzzels op te lossen en aanwijzingen te zoeken, terwijl we werden gevolgd, afgeluisterd en belaagd door onze opdrachtgevers (of tegenstanders?). Het werd een spannende, paranoïde, maar ook gezellige klopjacht door zonnig Haarlem, met de nodige clandestiene biertjes tussen de opdrachten door.

Opluchting en natuurlijk bier

Samen met het team van Neverrest keken we vervolgens terug op de dag in een klein biologisch restaurantje in Haarlem. Helden van de dag Ely en Jiri kochten in 1 minuut en 24 seconden voor vertrek van de trein al het bier van de Haarlemse Kiosk op en moe maar voldaan keerden we terug naar Utrecht, waar het nog lang onrustig bleef...

Ook eens mee op bedrijfsuitje? We zijn hard op zoek naar getalenteerde ontwikkelaars!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?