Infi spreekt op Growth Summit Europe

Een klein team van Infi bezocht op 10 juni 2015 de Growth Summit Europe in de Zuiderkerk in Amsterdam. Daniel sprak daar namens Infi over het belang van tevreden mensen in organisaties.

Rockefeller Habits

We werken bij Infi al een tijd volgens de Rockefeller Habits, een methodiek die groeibedrijven helpt strategie in hun dagelijkse routine te verwerken. Rockefeller Habits-bedenker Verne Harnish sprak op deze vijfde editie van de Growth Summit Europe. Daarnaast werden we getrakteerd op inzichten om onze marketing te verbeteren, allerlei tips voor online tools die je werkproces efficiënter maken en een betoog over het belang van cashflow boven omzet en winst.

Het belang van mensen

Hoogtepunt van de dag was onze eigen Daniel, die in het middagprogramma een praatje hield. Als je al je mensen bij de belangrijke bedrijfsprocessen betrekt en ze zelfstandig beslissingen laat maken over hoe en met welke middelen ze hun werk doen, zit je als ondernemer gebeiteld, betoogde hij. Een aantal mensen in de zaal verwonderde zich behoorlijk over die boodschap. Wij gelukkig niet!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?