Infi vernieuwt video-on-demand platform NLziet

Infi heeft een grote update van het video-on-demand platform van NLziet live gezet. Grootste vernieuwing is het volledig nieuwe design. Dankzij deze verbeteringen kan NLziet zich beter profileren.

Infi bouwt voor NLziet

Vanaf mei 2015 kom je NLziet tegen in reclames op TV, radio, en online. Om de campagne te versterken heeft Infi gewerkt aan de verbeterde versie van het NLziet-platform. Het nieuwe design van de homepage en startpagina, gebouwd in samenwerking met DotControl, zijn nu gelijk aan het design van de nieuwe NLziet apps.

De nieuwe startpagina maakt het voor gebruikers mogelijk om heel makkelijk te zien wat het nieuwe aanbod is en of er nieuwe afleveringen van hun favorieten zijn. Als kijker is het nu ook mogelijk om een aflevering verder te kijken op het punt waar je gebleven was zonder zelf te zoeken.

Technische ondersteuning iOS, Android en TV-apps

Naast de nieuwe buitenkant heeft Infi achter de schermen ook veel aangepast. Zo zijn alle platformen van NLziet nu uitgerust met de technische ondersteuning voor de nieuwe iOS, Android en TV-apps. Om te zorgen dat NLziet met gemak de groei van nieuwe gebruikers aankan, heeft Infi het systeem geoptimaliseerd en zwaar getest.

We zijn heel trots op dat we dit samen in korte tijd hebben waargemaakt. Wil je meer weten over wat we voor NLziet hebben gedaan? Neem dan contact op met de waarmakers die aan dit project hebben gewerkt!

nlziet-live-screenshot

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?