Infi zoekt twee innovatieve ontwikkelaars

Infi zoekt twee ontwikkelaars die na de zomer aan de slag willen in een werkomgeving waar techniek allesbepalend is! Iets voor jou?

De afgelopen maanden is Infi een maatje groter geworden. Omdat ook de opdrachten voor onze ambitieuze klanten steeds een beetje omvangrijker worden en we er ook nog wel een nieuwe klus bij willen doen, zijn we op zoek!

Méér dan alleen typen

Als ontwikkelaar bij Infi werk je in een klein, autonoom team met echt goede programmeurs. Je maakt software - bijvoorbeeld in .NET, PHP of Scala - maar we vragen méér van je dan alleen ‘typen’. Je spreekt dagelijks met de klant, bepaalt samen met je collega’s de werkwijze van het team en praat mee over de strategie en bedrijfsvoering van Infi.

In ruil daarvoor krijg je van ons veel vrijheid, onbeperkte opleidings- en hardwarebudgetten, veel gelegenheid tot in- en externe kennisdeling en een hoop gezelligheid.

Nog niet overtuigd? Check dan wat onze Erik zegt over zijn werk als ontwikkelaar bij Infi:

Werken als ontwikkelaar bij Infi is super: je werkt in een hecht team samen met je collega’s aan projecten die ertoe doen. Mede dankzij het onbeperkte opleidingsbudget en de actieve kennisdeling houden we het kennisniveau hoog.

De dagen zijn gevarieerd omdat je ook meer doet dan alleen typen (als je dat wilt tenminste!). Ook niet onbelangrijk: er is ook veel aandacht voor het sociale aspect, wat het erg gezellig maakt!

En nu: ook werken bij Infi?

Ben jij een nerd pur sang? Denk je er regelmatig over na om je eigen bedrijf te beginnen, maar werk je uiteindelijk toch liever samen met een hoop slimme collega’s dan in je eentje op een zolderkamer? Dan pas je waarschijnlijk wel bij ons.

Kom je erbij? Check de vacature of stuur Jiska meteen een mailtje en kom langs!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?