Infi.nl in een nieuwe jas!

Daar is 'ie dan! Na een aantal maanden hard werken presenteren we met veel trots onze nieuwe site.

Nieuwe tijden vragen om een nieuw verhaal en dus om een nieuwe site. De oude site was zeven jaar oud. Toen we die site lanceerden bestond Infi nog maar uit een klein team met kleine watervalprojecten. Inmiddels bestaat Infi uit 29 mensen en werken we voor wereldveroveraars. De nieuwe site is volgens ons een grote verbetering, maar we laten het oordeel graag aan jou over.

Noem ons maar waarmakers

Webapplicatieontwikkeling is de core-business van Infi en dus lijkt het voor de hand te liggen dat wij zelf onze eigen site zouden ontwikkelen. Maar op een slager die zijn eigen vlees keurt, zit niemand te wachten. We hebben Onstuimig, een toffe club uit Amersfoort, gevraagd om ons van begin tot eind te helpen. De mensen van Onstuimig hebben iedere Infi’er aan een spervuur van vragen onderworpen en zo kwamen we tot de kern van wat ons Infi maakt. Vraag het de waarmakers van Infi zelf maar!

We blijven doorontwikkelen

Op onze nieuwe site vind je alles over onze mensen: de waarmakers van Infi, wat we doen en voor wie we werken. Lees ook meer over onze nieuwe projecten, wat wij achter de schermen allemaal uitspoken en blijf zelf up-to-date met onze technische berichten.

Meten is weten. Vanaf nu meten we ook hoe de site gebruikt wordt en in de toekomst zullen we op basis van deze gegevens de site blijven verbeteren. Het kan best zijn dat je nog dingen tegenkomt die niet helemaal ideaal werken of die beter kunnen. Dat horen we graag!

Tot later!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?