InfiJectie 2014 naar ZOA - noodhulp voor Zuid-Sudan

Ieder jaar schenkt Infi een deel van de jaarwinst aan een goed doel. Iedereen mag een doel aandragen. Vervolgens wordt er gestemd om te bepalen welk doel deze ‘InfiJectie’ mag ontvangen.

Pleiten voor het goede doel

Er waren weer veel verschillende kandidaten dit jaar: Daniel pleitte voor wikipedia, Morten voor Donkey Sanctuary en Roy voor onbegrepen held Edward Snowdon. Sonja hield een betoog voor Doneer een Kerstdiner, Neslihan voor Stichting Achterstevoren en Wolf pleitte voor een bijdrage voor het opzetten van Childs Play in Nederland.

Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn! Sander won met zijn doel: noodhulp aan Zuid-Sudanese vluchtelingen, verzorgd door ZOA.

ZOA en Infi helpen

In december 2013 stortten leiders van rivaliserende stammen het land Zuid-Sudan in oorlog, na een korte vrede van maar twee jaar. Honderdduizenden mensen moesten halsoverkop vluchten voor het geweld. ZOA heeft in het gebied Katigiri de coördinatie van de hulp op zich genomen.

De ontheemden én de gezinnen waar zij te gast zijn, hebben voedsel, drinkwater en onderdak nodig, maar ook het vermogen om zelf voedsel te genereren. ZOA wil daarom niet alleen noodhulp verlenen, maar ook op grote schaal pakketten met zaaigoed en landbouwgereedschap verstrekken om de honger van morgen te voorkomen. Infi doneerde een bijdrage voor deze activiteiten.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?