Nieuw Infi nerdkwartier: we zijn verhuisd!

Maandag 1 februari was het dan eindelijk zover: we mochten de deur van ons prachtige nieuwe nerdkwartier opengooien en allemaal een mooie nieuwe werkplek uitzoeken!

Dag Vondellaan...

Als je verhuist moet je ook je oude stekkie gedag zeggen... Daarom organiseerde ik samen met Sonja vrijdag een kleine afscheidsborrel. Met behulp van een klassieke beamer-slideshow hebben we de historie van het oude Infi-kantoor in foto's voorbij zien komen en zijn er veel hilarische en soms gênante anekdotes uitgewisseld. Dat was hem dan... iets meer dan 10 jaar lang zaten wij op de Vondellaan 140, 138, 136, 132 en 106. Tijd voor een broodnodige verandering en ruimte om nog harder te groeien!

Hallo Arthur van Schendelstraat!

Spannend. Heel erg spannend. Maar: vooral heel erg tof. Dat is ons nieuwe enorme nerdkwartier op de bovenste verdieping van het oude kantoor Burgerzaken van de Gemeente Utrecht. Deze maandagochtend was het écht zover: de deur mocht los! En dat hebben we geweten ook: Sonja en ik waren in alle vroegte in het nieuwe kantoor om daar de boel feestelijk te versieren. Er waren heel veel ballonnen, zelfgemaakte Infi-cupcakes, speciale 'collector's item'-buttons en een spetterende 'spring-door-de-deur-van-crêpepapier'-ceremonie. En natuurlijk was er ook echte oranje champagne, waarvan het merendeel uiteraard ook flink rond werd gespoten.

Na het openingsfeest gingen we snel aan de slag: iedereen hielp mee met uitpakken en rond het middaguur was het pand bijna helemaal ingericht! Nu komt het echte harde werk: de finishing touch. Van het ophangen van alle TV-schermen tot aankleding met mooie planten, er is nog genoeg te doen de komende tijd. Oh, en een openingsborrel komt er natuurlijk ook nog: we laten je snel weten wanneer je welkom bent voor een drankje.

Mocht je voor die tijd al eens willen komen kijken: de koffie staat zoals altijd ook hier gewoon weer klaar!

Gelukkig hebben we de foto's van Stefan nog:

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?