Case study: Softbrick met grote innovatie klaar voor de toekomst

Infi helpt Softbrick met een grootschalige innovatie van de kern van de applicatiesoftware. Zodat zij haar klanten in de toekomst kan blijven bedienen en mee kan gaan met de nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt.

Met deze vernieuwing kan Softbrick in de toekomst efficiënter aan nieuwe functionaliteiten bouwen. Ook zorgt deze modernisering van de code base ervoor dat Softbrick in de toekomst een aantrekkelijke werkplek blijft voor enthousiaste softwareontwikkelaars.

We spraken Alex Ariesen, hoofd development en al 12 jaar werkzaam bij Softbrick. Wil je weten hoe we dit samen hebben aangepakt?

Infi maakt het allemaal waar:

browser-icon

Webapplicaties

Wij ontwikkelen webapplicaties op maat waarmee we jouw ideeën waarmaken. Maatwerkapplicaties gebouwd door ambitieuze nerds die niet schrikken van uitdagende logica, complexe databases, datamigraties of betaalomgevingen. Daarnaast verzorgen we ook de hosting, onderhoud en support. Wij willen jouw ideeën fixen. Wil je weten hoe?
Ontdek wat een webapplicatie voor je kan doen >

mobile-icon

Mobiele apps

We zijn nerds met liefde voor softwareontwikkeling, dus ook voor de ontwikkeling van mobiele applicaties (apps). Native apps voor iOS en Android, maar ook voor mobiel gebruik geoptimaliseerde webapplicaties. Wij weten wat erbij komt kijken en hebben de kennis voor web, iOS en Android allemaal in huis. Wil je weten wat het beste bij je past? 
Ontdek wat een mobiele app voor je kan doen >

Wil je met ons je droom waarmaken?

› Kom vooral eens langs voor een kop koffie!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?