Terugkijken is vooruitzien – Infi in 2015 en 2016

December staat weer voor de deur. Voor mij een maand van terugkijken en van plannen maken. 2015 was een bewogen jaar, met dalen maar vooral ook met veel toppen!

Want wat hebben we veel mooie dingen gemaakt het afgelopen jaar! Voor 2016 staan er ook al weer prachtige projecten op stapel, voor onze eigen trouwe klanten en óók voor een paar mysterieuze nieuwe wereldveroveraars…

Blijven wie we zijn

Mijn eigen grootste voornemen voor het nieuwe jaar luidt: blijven wie we zijn. Een bedrijf dat draait om techniek en om techneuten. Een hechte groep leergierige, kritische mensen, die samen zoekt naar de beste oplossingen voor de klant én de fijnste manieren om samen te werken. Dat lukt ons nu, en dat wil ik komend jaar maar wat graag vasthouden.

Eb en vloed

Maar alles stroomt. In september overleed Infi-oprichter Roy, die enorm enthousiast kon worden van het idee van een groter Infi: méér mensen betekende voor hem méér ruimte voor uitdagende klussen. Dat zijn we eigenlijk allemaal met hem eens. Daarom wordt 2016 het jaar van verhuizen, van nieuwe dingen, en vooral: van groeien!

Recht zo die gaat

Maar wel verstandig groeien. Gestaag. Daarom gaan we in 2016 op zoek naar een stuk of vijf nieuwe Infi’ers: ondernemende rastechneuten, die graag een biertje drinken met hun collega’s. En in 2017 vast nog een paar, want in het nieuwe kantoor hebben we plek zat!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?