Tour de France bij Infi op de stoep

Nog een week en dan start de proloog van de 102-de Tour de France in ons eigen stadsie: Utreg. Op 4 en 5 juli passeert het parcours van de proloog van de Tour de France het kantoor van Infi.

Utrecht Tourstad

De tourkoorts grijpt in Utrecht hard om zich heen: van Tour-nijntjes tot grote gele fietsen op gebouwen tot (heel veel) opengebroken kruispunten. Laatst konden we zelfs Joop Zoetemelk met zijn grote concurrent Bernard Hinault op een tandem zien langsfietsen. Ook komt er een tijdelijk levensgroot kunstwerk boven het Vondelparc gebouw waar wij zitten.

Klaar voor de start...

Wij zijn er klaar voor! Samen met onze klanten gaan we kijken naar de mannen die alles geven om de eerste gele trui van 2015 om hun schouders te mogen hangen. Met een mobiele tribune, hapjes en drankjes wachten we vol spanning af. Zal dit eindelijk eens het jaar worden er een Nederland op het podium staat in Parijs? Dat blijft spannend, maar wie weet is Utrecht haalbaar?

Ben je ook een tour-fanaat? Hierbij het overzicht met alle parcours en etappes voor de Tour de France 2015.  

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?