Verbouwing Infi nerdkwartier - update #2

Sinds 8 december zijn wij druk bezig met het verbouwen van ons nieuwe Infi nerdkwartier. Nu de deadline steeds dichterbij komt wordt het wel een beetje spannend... Tijd voor een update!

Vol gas!

Voor de kerstdagen begonnen we met de eerste verbouwingen van ons nieuwe kantoor aan de Arthur van Schendelstraat 500 (het oude Burgerzaken-kantoor!). Sinds die tijd is er een hele hoop gebeurd. Dat mag ook wel, want per 1 februari gaan wij aan de slag op deze nieuwe locatie! Er is hard gewerkt door de architect en zijn team en ons kantoor voelt stiekem nu al een beetje als ons kantoor. Een kort overzichtje:

  • Het plafond is volgespoten met dempend materiaal. Dankzij deze vlokkenbende wordt ons kantoor geen enorme galmbak.
  • De vloer is voorzien van een 'snelweg' die door het hele kantoor loopt. Dit wordt onze versie van een echte gang. Aan de zijkanten komen onze team- en vergaderruimtes.
  • Er zijn twee vergaderruimtes opgebouwd in het midden van het kantoor. Deze ruimtes krijgen een zeecontainer-look, voor extra hipsterpunten.
  • De bar is bijna af. Als patroon hebben we hypermoderne Space Invader-patronen in de bar laten zetten. Nog een puntje voor hipheid!
  • De verlichting wordt gemonteerd, inclusief mooie witte platen zodat we optimaal kunnen genieten van lichte werkplekken.

Wat moet er nog gebeuren?

Nou, nog wel wat hoor. Het belangrijkste is de aankleding. Denk bijvoorbeeld aan grote tapijten voor de teamruimtes, likken verf om e.e.a. mooier te maken, grote kasten aan de zijkanten van de snelweg en nog een heleboel andere 'kleine' details. Eind deze week moet alles af zijn en het lijkt er op dat dit gewoon gaat lukken. Volgende week is gereserveerd voor de schoonmaak en verhuizing. Voor ons persoonlijk het spannendste moment: afscheid nemen van het oude, en kennis maken met het nieuwe!

Tot die tijd alvast een paar sfeerfoto's om het wachten te verzachten:

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?