Verbouwing Infi nerdkwartier - update #1

Begin november kregen we de sleutel van het Infi-Paleis. Op 8 december is de verbouwing begonnen en op 1 februari moet het klaar zijn. In deze update: wat er afgelopen drie weken is gebeurd!

Infi-paleis ziet het licht

Begin februari gaan de deuren van het nieuwe Infi-paleis open! We verhuizen dan naar de bovenste verdieping van het in Utrecht alom bekende oude Burgerzaken. Interieurarchitect Stan van den Wildenberg en zijn team helpen ons bij het inrichten van het nieuwe pand. Sinds de start van de verbouwing is er al aardig wat gebeurd:

  • In het platfond zijn stroompunten aangebracht om alle werkplekken straks van licht en stroom te voorzien.
  • Er zijn wanden geplaatst waarmee we in de grote ruimte verschillende werkplekken creëren.

Komende weken

De komende week wordt het plafond bespoten met speciaal akoestisch materiaal wat zorgt voor... een goede akoestiek. Als het goed is plaatsen ze komende week ook twee containers in de ruimte. In de containers kunnen we straks overleggen over gave web- en mobiele apps die we gaan bouwen. Ook kijken we uit naar het moment dat ze de vloer mooi gaan maken. We krijgen namelijk een eigen (snel)weg langs de werkplekken. Oh, en we krijgen ook nog eens een eigen bar, inclusief tap!

Timelapse
Vanaf het begin van de verbouwing staat er een camera in ons toekomstige kantoor die elke vijf minuten een foto maakt van de ruimte. In de volgende update laten we je daar het resultaat van zien! Blijf in de tussentijd op de hoogte van onze verbouwing via Facebook en Twitter.

Ben je een keertje in de buurt? Laat van je horen! We laten je graag onder het genot van een kop koffie zien hoe het met de verbouwing staat. 

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?