We gaan verhuizen!

Het is zover: gister kregen wij om 12.00 stipt de sleutel van ons nieuwe kantoor aan de Arthur van Schendelstraat in Utrecht. Infi groeit, en het is hoog tijd voor meer ruimte. Het wordt énorm gaaf!

Burgerzaken wordt Infi-paleis

In het vroege voorjaar van 2016 verhuist Infi naar de bovenste verdieping van het in Utrecht alom bekende oude Burgerzaken. Aan de buitenkant zul je het nog wel een beetje herkennen, maar de entree en alle ruimtes in het pand zijn schitterend opgeknapt. De handen van onze interieurarchitect, Van den Wildenberg, jeuken al om met onze verdieping (zo'n 600 vierkante meter) aan de slag te gaan.

En spannend is het wel: het wordt een flinke klus om het lege kantoor in een paar maanden om te bouwen tot het Infi-paleis dat we altijd al wilden. Strakke betonvloer, klassiek tapijt, hoog akoestisch plafond, fijne teamruimtes, toffe vergaderruimtes, een bar in de keuken: de plannen zijn er. Komend voorjaar zitten we eindelijk met z'n allen op één verdieping. En dat allemaal op twee minuten lopen van ons vertrouwde Rudolf Magnus... voor als we heimwee krijgen.

Volg de werkzaamheden

We zullen regelmatig updates over de verbouwing van ons nieuwe kantoor plaatsen op Twitter en Facebook. Volg ons dus snel en blijf op de hoogte van de voortgang rond ons nieuwe kantoor (en ander leuk nieuws natuurlijk)!

P.S: sorry voor de wazige foto, binnenkort volgen mooie shots!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?