Welkom Woonz.nl!

Sinds kort werken wij samen met het team van Woonz.nl aan het verbeteren van hun online platform. Via dit platform kunnen senioren inzicht krijgen in het aanbod aan woningen, service en zorg.

Succesvolle migratie Woonz.nl

Het Woonz-platform is de afgelopen jaren door een andere ontwikkelaar gebouwd. Eind 2014 besloot Woonz over te stappen naar een kleinere en flexibelere ontwikkelaar. We dronken in Den Haag een kop koffie en er was meteen een klik. Kort voor Kerst 2014 was het dan ook duidelijk: we gaan samenwerken! Een mooi begin van het nieuwe jaar.

Bij de overname van een al bestaand platform komt een hoop kijken. We moesten eerst een hoop organisatorische zaken uitzoeken en regelen en ons natuurlijk ook goed inwerken in de bestaande code. Dankzij een goede planning en soepele communicatie met de vorige ontwikkelaar is dit proces snel en probleemloos verlopen en konden we al snel aan de slag.

Doorontwikkeling van Woonz.nl

En met succes: afgelopen donderdag hebben wij de eerste Infi-versie van Woonz.nl live gezet! Met dank aan de intensieve samenwerking met het team van Woonz.nl is er in korte tijd al heel veel veranderd. Aan de achterkant van het platform zijn er een heleboel zaken verbeterd en zijn er een groot aantal technische updates doorgevoerd. Maar ook aan de voorkant van het platform hebben we al een aantal goed zichtbare aanpassingen door kunnen voeren. Zo is er een handige nieuwe reactie-knop, is het nu mogelijk om woningen via Facebook, Twitter en mail te delen en kan je ook nog eens woning- en locatiefoto's vergroot bekijken.

Met onze eerste eigen release hebben we de eerste stap gezet naar een nog mooiere toekomst voor het Woonz-platform. En we zitten niet stil: er wordt op dit moment alweer druk gewerkt aan een groot aantal innovatieve uitbreidingen. Het belooft een leuk jaar te worden!

Bekijk snel onze nieuwste aanwinst op http://www.woonz.nl.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?