Privacyverklaring

Wij zijn Infi Utrecht B.V, gevestigd aan Arthur van Schendelstraat 500, 3511 MH, Utrecht, Nederland. KVK-nummer 59331283. Telefoon: +31 30 23 25 888. E-mail: info@infi.nl.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonlijke gegevens op https://infi.nl (de "website"). Dit document is bedoeld om jou, als gebruiker van onze website, te informeren over welke persoonlijke gegevens we verzamelen, hoe we deze gegevens gebruiken en voor welke doeleinden we dat doen.

We voldoen aan alle bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie (EU).

Als je jonger bent dan zestien jaar, kan je onze website niet gebruiken zonder toestemming van je ouders of wettelijke voogd.

Wij verzamelen de volgende persoonlijke gegevens:

  • Je naam en e-mailadres, als je deze verstrekt. Wanneer je ons contactformulier invult gebruiken wij dit om contact met je op te nemen. Wanneer je jouw naam en e-mailadres opgeeft om je te abonneren op onze nieuwsbrief geef je ons toestemming om e-mailnieuwsbrieven met betrekking tot onze diensten te versturen.
  • Gesprekken die je met onze medewerkers voert via de chatfunctie op sommige van onze pagina's. Wij gebruiken dit om je te helpen bij het gebruik van de website of onze diensten. De chatfunctionaliteit wordt verzorgd door Intercom, gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika, en houdt zich aan het EU-VS. Privacy Shield Framework.
We zullen jouw persoonlijke gegevens alleen bewaren voor de periode die nodig is om aan de doeleinden te voldoen waarvoor deze zijn verzameld of verwerkt, tenzij we deze om juridische redenen moeten bewaren. Voor nieuwsbriefabonnees betekent dit bijvoorbeeld dat we je e-mailadres opslaan totdat je jouw toestemming intrekt door je af te melden, wat je op elk gewenst moment kan doen.

Wij delen jouw persoonsgegevens alleen met derden als dit noodzakelijk is om aan de doeleinden te voldoen waarvoor deze is verzameld of verwerkt, of als we een wettelijke verplichting hebben dit te doen. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Als je vragen, opmerkingen of opmerkingen hebt over hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens of als je gebruik wilt maken van je deze beschreven rechten, neem dan contact met ons op via info@infi.nl. Als je klachten hebt over deze verklaring of over hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, kan je ook een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

We kunnen deze verklaring in een later stadium bijwerken. Als we belangrijke wijzigingen aanbrengen, plaatsen we een melding op onze website; de nieuwe verklaring zal onmiddellijk na het plaatsen van kracht zijn. Door onze website te blijven bezoeken, ga je ermee akkoord gebonden te zijn aan de herziene verklaring.

Cookies
Cookies zijn tekstbestanden die door onze website(s) worden geplaatst in de browser op je computer of mobiele apparaat. De volgende keer dat je de website bezoekt, kunnen we je apparaat herkennen. We gebruiken cookies op onze website voornamelijk om analytische redenen: om bezoekersgedrag te analyseren (bijvoorbeeld welke pagina's vaak worden bekeken) en om de bruikbaarheid van de website te optimaliseren.

We maken gebruik van de volgende tools van derden die cookies gebruiken:
  • We gebruiken Google Tag Manager om hulpprogramma's van derden te implementeren.
  • We gebruiken de Facebook pixel, LinkedIn pixel en Reddit pixel om de conversie van onze advertenties op sociale media te meten.
  • Voor algemene websiteanalyse gebruiken we Google Analytics.
  • Voor website-gebruiksanalyse maken we gebruik van Hotjar.
  • De chatfunctionaliteit wordt verzorgd door Intercom en maakt gebruik van functionele cookies om eerdere gesprekken te onthouden.
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie Veilig Internetten voor meer informatie.

[Versie: mei 2018]

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?