Vroeger vond ik het heerlijk om in de werkplaats van mijn vaders automatiseringsbedrijf rond te neuzen, wilde altijd weten hoe dingen nu echt werken en knutselde ik op m’n tiende met een cursus html uit een computerblad. Kortom een goed recept voor een carrière als developer zou je denken. Toch heeft het nog behoorlijk wat jaren geduurd, voordat dit zaadje uitgroeide tot waar ik nu sta. Het kwam gewoonweg niet in mij op om als meisje van 17 een technische studie te gaan volgen. Gelukkig bedacht ik dat als vrouw van 33 uiteindelijk wel. Ik wilde meer energie uit mijn werk halen, creatief zijn, mooie dingen creëren en bezig zijn met techniek. En zo maakte ik begin 2022 de switch van marketeer naar developer en ik zit echt volkomen op mijn plek. De liefde voor de eindgebruiker is er nog steeds, die heeft dan ook een grote focus voor mij bij elke regel code die ik schrijf.

Creatieve duizendpoot

Ik ben graag buiten en doe aan yoga en indoor klimmen. Ik ben verslaafd aan Pinterest en heb een IJsland obsessie. Ik speel hurdy gurdy, ben een knutselaar pur sang en cultuur nerd. Verder ben ik vaak creatief bezig op verschillende manieren (urban sketchen, schilderen, fotograferen) en ik vind het leuk om te gamen.

Daarom Infi

Ik werk graag bij Infi omdat ik mij er echt thuis voel. Successen worden gevierd, tegenslagen worden samen aangepakt en juist omgezet naar positieve leermomenten. Ik ben omringd met ontzettend slimme mensen die echt van alles weten en deze kennis ook graag delen. Kortom, de ideale omgeving voor mij om als junior developer flink te groeien.

 

 

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.