Mijn liefde voor techniek en creativiteit is al vroeg begonnen. Toen ik klein was zat ik uren lang met lego mijn ideeën uit te bouwen. Nadat de eerste computer in huis kwam, was ik al snel verkocht. Mijn creativiteit kon ik uiten op de pc door te programmeren en scripten, gamen en modden en muziek en video’s te produceren. Ik volgde altijd de nieuwste ontwikkelingen binnen computeronderdelen, en na wat sparen upgradede ik deze dan ook zelf in mijn eigen pc. De sterke interesse in techniek ben ik altijd blijven houden. Tot op heden blijf ik nog steeds op de hoogte van de ontwikkelingen rondom smartphones, videokaarten, processors en algemene techniek.

Bij het kiezen van mij opleiding ging mijn keuze al snel richting Informatica. Ik ben technisch ingesteld dus heb uiteindelijk gekozen voor Technische Informatica. Hier heb ik mijn passie voor programmeren kunnen ontplooien.

De creativiteit in het vak vind ik mooi; je geeft altijd je eigen draai aan de code die je schrijft. Ik zie een programmeur altijd als de timmerman van nu. Het vak is een eindeloze leergang omdat er altijd wel weer een nieuwe programmeertaal of framework is waar ik in kan duiken.

Infi geeft mij de vrijheid om mezelf te ontwikkelen als breed inzetbare webdeveloper. Infi legt veel verantwoordelijkheid bij mij neer, wat goed is voor mijn ontwikkeling. Er ligt ook veel kennis bij mijn collega’s waar ik veel van kan leren, en door de vele raakvlakken qua interesses is het altijd gezellig.

Verder heb ik nog vele hobby’s buiten werk om zoals; boulderen, mountainbiken, muziek produceren, en gamen. Ook ben ik regelmatig te vinden op concerten, feesten en festivals.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.