Toen ik 10 jaar was, maakte ik mijn eerste “website” – in Word!

Toen ik 10 jaar was maakte ik mijn eerste “website” in Word, het stond natuurlijk niet online, maar je kon wel door verschillende pagina’s klikken. Vanaf dat moment ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het bouwen van websites en uiteindelijk ook het schrijven van slimme software. Het is altijd weer een verademing als je complexe handelingen voor mensen kunt reduceren tot 1x klikken en 10 seconden wachten. Dat is ook waarom ik het werk bij Infi zo waardeer, we zijn echte problemen aan het oplossen.

Niet alleen het probleem, maar ook de de oplossing kan complex zijn. Voor ons als ontwikkelaars ligt daar volgens mij de uitdaging een balans te vinden. De mooiste oplossing is niet altijd de meest waardevolle, maar de snelste oplossing is weer niet altijd de meest houdbare. Door veel te praten met onze klanten probeer ik hier altijd de gulden middeweg te vinden.

Gelukkig is er bij Infi veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat geeft de ruimte om de meest absurde oplossingen te gebruiken voor simpele hobby projecten. EventSourcing, gecombineerd met GraphDatabases of smartdevices aansturen met radiografische protocollen. Je kan je helemaal uitleven.

En het mooie is dat kennis uit dat soort ontdekkingstochen soms ook weer zijn nut bewijst als we voor klanten aan de slag gaan.

Als ontwikkelaar moet je creatief zijn. Er zijn vele oplossingen te bedenken, maar hoe vind je de juiste?

Het ene puzzelstukje vinden dat perfect aansluit op het domein van onze klant, dat is het leukste om te doen.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.