Toen ik 10 jaar was, maakte ik mijn eerste “website” – in Word!

Toen ik 10 jaar was maakte ik mijn eerste “website” in Word, het stond natuurlijk niet online, maar je kon wel door verschillende pagina’s klikken. Vanaf dat moment ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het bouwen van websites en ik koos ook informatica als keuzevak op de middelbare school.

Toch viel toen nog niet het kwartje dat ik daar ook mijn werk van zou kunnen maken. Ik koos een heel andere studie: biomedische wetenschappen. Na een jaar was ik daar alweer van genezen en ik begon aan de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Hier leerde ik veel over nieuwe media en communicatie. Na het behalen van mijn bachelor was ik echter toe aan iets minder theoretisch. Tijd om wat te doen dacht ik, en zo rolde ik vanuit mijn hobbywerk in het programmeerwereldje.

Slim werk, slim huis

Bij Infi werken een boel nerds die aan allerlei applicaties werken. Nieuwe technieken worden omarmd waar nodig, maar altijd met de gedachte om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling, dus dit is echt een plek waar ik me helemaal kan uitleven.

Naast mijn werk bouw ik thuis aan een slim huis. Dat is een leuke manier om met code bezig te zijn, omdat je direct van het resultaat mag genieten. Verder houd ik van koken en lekker eten, en zie je me misschien nog eens terug op een berg ofzo.

Als ontwikkelaar moet je creatief zijn. Er zijn vele oplossingen te bedenken, maar hoe vind je de juiste?

Het ene puzzelstukje vinden dat perfect aansluit op het domein van onze klant, dat is het leukste om te doen.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.