‘De verschuiving naar andere apparaten gaat snel: ik gebruik zelf de pc nauwelijks meer naast development, ik schrijf zelfs dit stukje op m’n telefoon!’

In 2009 begon ik bij Infi met het idee om te gaan jobhoppen tussen kleine en grote bedrijven, maar na zeven jaar zit ik hier nog steeds goed. Ik begon bij Infi met ~5 fulltime mensen en heb mensen zien vertrekken, maar er veel meer bij zien komen. Het is mooi om te zien hoe we bij Infi steeds meer groeien: van een klein groepje programmeurs naar een grote groep mensen met verschillende disciplines. Voor mij geen reden meer om te gaan jobhoppen.

Van pc naar mobiel
Bij Infi doen we alles, maar ik probeer mij nu meer te focussen op apps. Dit eigenlijk vooral omdat ik zie hoe groot de verschuiving naar andere apparaten is: ik gebruik zelf de pc nauwelijks meer naast development, ik schrijf zelfs dit stukje op m’n telefoon! Daarom was ik blij met Infi’s beslissing ook mobiele applicaties te gaan ontwikkelen.

Omdat ik wel van afwisseling houd en mijn interesse in techniek nog steeds heel breed is, zal je mij ook nog genoeg tegenkomen in andere (web)projecten.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.