Ik ben opgegroeid samen met de computer. Toen ik klein was moest de gemiddelde website tientallen secondes laden en runde de computers op mijn basisschool op MS-DOS. We hadden nog een bak met floppydisks. Ik was, zoals velen, gefascineerd door computerspellen en was vastberaden deze zelf ook te gaan maken. Daarvoor moest je, naast gave 3D modellen maken, ook kunnen programmeren, en dat kon ik niet. Vastberaden dat ook te leren begaf ik mij naar de UU waar ik enige tijd Informatica (Gametechnologie) heb gestudeerd, voordat ik naar de HKU ging waar ik toch weer de Game-Art kant op gegaan ben. Grappig genoeg programmeerde ik toen juist steeds meer en door praktische ervaring op doen met C# in game-engines als Unity verliet ik de HKU met een behoorlijke tas aan praktische vaardigheden. Tegen die tijd was ik een beetje uitgeblust in de videogames en die industrie leek me niet zo aantrekkelijk meer. Vanwege mijn programmeervaardigheden werd ik snel opgepikt als web developer en zodoende ben ik bij Infi beland.

Ik probeer altijd een oog voor detail te hanteren – met een beetje aandacht kan een website of game zoveel beter aanvoelen voor een gebruiker. Daarnaast ben ik dol op elegante, compacte maar krachtige oplossingen voor problemen.

Mijn drang om te leren en te maken beperkt zich niet tot de digitale wereld. De andere tak van de videogames, de kunst, ben ik mij ook eigen aan het maken. Ik wilde dat juist een beetje loskoppelen van een beeldscherm dus richt ik mij in mijn vrije tijd op olieverfschilderijen maken. Ik heb zo nu en dan een expositie en een opdracht en blijf hierin uitdaging zoeken. Daarnaast heb ik tijdens mijn studietijd leren gitaarspelen. Dit doe ik al jaren elke dag. Ik kan met veel verschillende nummers meespelen en maak zelf graag Jazzmuziek.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.