“Ik ben niet zo van de quotes” – Drikus Roor, 2021

Al sinds mijn vroege jeugd stonden er computers in de huizen waarin ik woonde. Ik was er eindeloos door geïntrigeerd, ondanks het feit dat er nog niks op het internet was en ik niet meer kon doen dan het spelen van Windows 95 pinball en Wolfenstein 3D. Waar veel van mijn vrienden maar één uur per dag achter de computer mochten zitten, wist ik met veel doorzettingsvermogen die barrière te doorbreken. Ik heb regelmatig mijn ouders tot wanhoop gedreven met hoge telefoonrekeningen en geformatteerde harde schijven omdat ik zo nodig MS-DOS over Windows heen moest installeren.

Door de jaren heen bewogen door de grenzen van het mogelijke met grote snelheid en bewoog ik mee. Ik gebruikte computers voor het maken van games met RPG maker, het produceren van muziek en video’s, het maken van models en maps voor games, en uiteindelijk ook het maken van websites en software.

Het creatieve aspect is voor mij de belangrijkste motivatie voor het maken van software. Het liefst ben ik in diepe concentratie bezig met het oplossen van een probleem. Als het oplossen van een dergelijk probleem ook nog eens een proces efficiënter of sneller blijkt te maken – en dus potentieel onze wereld een stukje beter kan maken – dan word ik helemaal gelukkig.

Los van code schrijven heb ik ook een aantal andere hobby’s en interesses. Zo hou ik van pizza’s, muziek maken en componeren, coöperatief gamen, spendeer ik graag tijd met mijn vriendin en mijn en kat.

São Paulo

Ben jij benieuwd naar wat Infi doet en kan? Stuur mij dan gewoon een elektronische mail. Ik ben radicaal benaderbaar op drikus@infi.nl.

Klanten waar Drikus voor werkt

 • iChoosr

  Webapplicatie

  iChoosr regelt groepsaankopen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of energie. Goed idee, hè? Infi ontwikkelde de maatwerk software-oplossingen om dit mogelijk te maken. Oók een goed idee.

 • Luchtfoto van het kantoor van BAS World met hun voorraad vrachtwagens

  BAS World

  Webapplicatie

  Een verandering bij BAS World waardoor IT niet langer ondersteunend maar de kern is en een ontwikkelaanpak en projectmanagement dat al 10 jaar niet veranderd en dus ook aan vernieuwing toe was. Met deze uitdagingen kwamen ze bij Infi terecht.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.