The things we love tell us what we are. ― Thomas Merton

Ik schreef mijn eerste code in BASIC op een Acorn BBC met 32 kilobyte RAM. Toen wist ik niet dat het mijn werk zou worden, maar vijftien jaar later was ik netwerkbeheerder (Perl ❤️) en heb sindsdien als ontwikkelaar gewerkt in verscheidene talen op verscheidene platformen. Van backend tot front-end. Ook heb ik een tijdje in een brouwerij gewerkt, maar dat is een ander verhaal.

Infi en DomCode meetups

Op den duur ben ik me gaan specialiseren in digitale toegankelijkheid, en ben gaan freelancen. Zo heb ik Infi ook leren kennen: voor de maandelijkse DomCode meetups stelden zij regelmatig hun kantoor ter beschikking. Ik heb naderhand ook een erg positief kennismakingsgesprek gehad. Ik kreeg een goede indruk van de nadruk op persoonlijke ontwikkeling, de focus op samenwerking, en de approach richting projecten. Ik dacht later bij mezelf, “als ik ooit stop met freelancen, ga ik bij Infi werken”.

In de tussentijd ging ik me bezighouden met het organiseren van meetups over toegankelijkheid, en ook hiervoor kon ik bij Infi terecht wanneer ik een locatie nodig had. Toen ik zelf spreker bij DomCode was, was de locatie die maand bij Infi. Wat een toeval 🙂

Toen ik recent op zoek mocht naar een nieuwe opdracht vroeg ik me af of ik misschien weer in dienst zou gaan… misschien bij Infi? Ik zou daar vast veel kunnen leren en kennis kunnen delen. Maar ze waren me voor met een privé berichtje “Je kunt altijd weer eens komen praten…” en zodoende. Ik zit nu zo’n twee weken op mijn plek.

Naast ontwikkelaar ben ik brandweervrijwilliger in mijn woonplaats. Ik tuinier graag, en ben altijd wel aan het luisteren of lezen in een stapel boeken.

Wil je Job iets vragen over toegankelijkheid? Stuur hem een mailtje: job@infi.nl.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.