“Continu leren is de minimumvereiste voor succes op elk gebied.”
— Brian Tracy.

Opdrachten waar ik in het verleden met de meeste voldoening op terugkijk hebben één belangrijke overeenkomst. De basis voor het succes werd altijd gelegd door vakmensen. Daarom werk ik bij Infi. Onze filosofie om alleen de allerbeste vakmensen aan te nemen, leidt tot een werkklimaat waarin iedereen elkaars input waardeert en openstaat voor (kritische) vragen van anderen. Daarnaast voel ik me thuis omdat we vanuit een ‘agile’ mindset te werken. Dat betekent dat we niet alleen agile technieken inzetten in het uitvoeren van opdrachten. Het betekent dat iedereen het werken volgens de agile principes benadert. Zodra je start bij Infi merk je dat direct. Je voelt bij binnenkomst het vertrouwen en ervaar je meteen dat iedere collega zich nauw betrokken voelt.

Agile coaching

Mijn “formele” functie is projectmanager. In praktijk ligt de focus op mijn rol als agile coach. In die rol ondersteun ik ontwikkelteams om voor onze opdrachtgevers de meest effectieve manier van wendbare software ontwikkeling te realiseren. Daarnaast bewaak ik dat de verwachtingen van de opdrachtgever en Infi op één lijn blijven. Samen met de opdrachtgever zorg ik dat aan de randvoorwaarden voor het behalen van het gewenste resultaat is voldaan. Op die manier draag ik bij aan het creëren van een omgeving waarbij een gemotiveerd team van vakmensen resultaten oplevert aan een tevreden opdrachtgever.

Altijd nieuwsgierig

Zo lang als ik me kan herinneren wil ik graag weten waarom zaken zijn zo als ze zijn. Vanuit die “drive” zuig ik zoveel mogelijk kennis op over zaken die me intrigeren. Mijn moeder vertelde me dat ik als kind “alles las wat los en vast zat”. Van tekst op de zijkant van een melkpak tot en met alle delen van de dierenencyclopedie. Dat is nooit veranderd. Ik ben op dit moment enorm geboeid door de vraag “Wat maakt nu dat sommige mensen en organisaties in staat zijn zich keer op keer aan te passen aan nieuwe omstandigheden en daarmee blijven worstelen?” Ik lees daarom veel boeken die dit onderwerp raken.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd reis ik samen met mijn vrouw graag naar nieuwe bestemmingen. Bij voorkeur een plek waar we heerlijk kunnen duiken. Dit is voor ons de ultieme manier van ontspannen. Ook vind ik het heerlijk om samen uiteten te gaan, liefst onder het genot van een glas goede wijn.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.