“Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen.”

Ik hou echt van zeilen. Dat creëert een bepaalde rust. En de wind brengt je altijd vooruit. Ook al kun je de wind natuurlijk niet veranderen, door kleine dingen aan te passen kom je eigenlijk altijd op de plek waar je wilt zijn.

En dat geldt ook hier bij Infi. Ik wil de mensen hier absoluut niet veranderen, mijn collega’s zijn top, maar ik wil wel een omgeving creëren waardoor mensen happy zijn en prettig kunnen werken! Dat doe ik bijvoorbeeld door ieders favoriete broodbeleg te bestellen voor de lunch, soms mijn collega’s op maandagochtend te verrassen met verse croissantjes van de bakker, of te zorgen dat onze audio feilloos werkt.

Spin in het web

Bij Infi houd ik me vooral bezig met orde op zaken stellen, van het reorganiseren van de inboedel tot het optimaliseren van de werkomgeving. Ik vind het leuk om dingen uit te zoeken, te regelen, en mensen te ontzorgen. Als ik zie dat mensen het naar hun zin hebben, daar word ik blij van. Daarom past deze rol ook perfect bij mij. Mijn missie bij Infi is hier om dingen zo te regelen dat alles feilloos werkt en een prettige omgeving te creëren.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je gewoon iemand spreken? Stuur een mailtje of bel!

Nieuws geschreven door Jolanda

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.