“Muziek werd een deel van mij.”

Van kleins af aan luister ik naar muziek. Wat begon met alleen popmuziek, werd al snel het verbreden van mijn muzieksmaak, waardoor ik nu wel bijna alles luister. Denk aan Instrumentaal, Pop, Rap, Rock, EDM en dit in 10+ verschillende talen. Dit heb ik gecombineerd met mijn passie voor programmeren, waardoor ik nu op het ritme kan programmeren én dansen op m’n stoel. Hoewel ik destijds muziekinstrumenten bespeelde en remixes heb gemaakt, luister ik nu alleen nog maar naar één van mijn 40+ spotify afspeellijsten.

Nieuwsgierig blijven!

Naast mijn nieuwsgierigheid naar verschillende muziekgenres, heb ik natuurlijk ook interesse in ICT. Sinds 2015 zit ik in de ICT-sector en ik blijf geïnteresseerd wanneer ik iets hoor over een nieuwe technologie. Door mijn belangstelling voor ICT heb ik in de afgelopen zeven jaar aan verschillende soorten projecten gewerkt. Denk aan webdevelopment, bots, servermanagement en hardware.
Sommigen binnen de industrie zien mijn brede interesses en diversiteit als een zwaktepunt, maar ik zie dit als een kwaliteit, waardoor ik nooit stilzit en altijd bezig ben met hobbyprojecten, terwijl ik nieuwe liedjes ontdek. Het einde is nog lang niet in zicht. Ik blijf groeien en niemand houdt me tegen. Volgende hoofdstuk: Chef-kok.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.