Wat ik het leukste vind aan mijn werk is om samen met een team iets moois te ontwikkelen en de groei te ervaren die je als groep hiervoor doormaakt.

Het is voor mij een sociaal spelletje waarbij je met zijn allen leuke dingen doet en het beste uit een groep haalt. Daarom neem ik vaak de rol van Scrum Master op me, om extra aandacht te besteden aan deze groei. Zowel het menselijke, maar ook het technische aspect vind ik leuk. Het is heel gaaf om te zien als je een lastig probleem hebt opgelost met een elegante set aan technologieën, ofwel KISS 😘.

Als ik niet achter de computer zit lees ik veel, ga ik lekker fietsen op mijn racefiets en doe ik aan yoga. Onze woning is uit 1907 dus je kunt je voorstellen dat die nooit af is. Af en toe ga ik nog eens lekker de stad in met vrienden of mijn vrouw, vaak om een speciaal biertje te drinken of naar het filmhuis te gaan. Oh ja, en met twee jonge zoons kun je de resterende tijd wel redelijk vullen. Zo bouwen wij mannen vaak samen technisch lego, een van mijn guilty pleasures 😉.

Persoonlijk, open en eerlijk

Open- en eerlijkheid is voor mij een groot goed wat ik altijd stimuleer in een team. Hierbij vind ik het fijn om mijn collega’s en teamgenoten persoonlijk te leren kennen en niet alleen op vakgebied. Ik geloof er sterk in dat je op lange termijn het verste komt als je zoveel mogelijk jezelf bent in je vak en werkt vanuit je kernwaarden.

  • Luchtfoto van het kantoor van BAS World met hun voorraad vrachtwagens

    BAS World

    Webapplicatie

    Een verandering bij BAS World waardoor IT niet langer ondersteunend maar de kern is en een ontwikkelaanpak en projectmanagement dat al 10 jaar niet veranderd en dus ook aan vernieuwing toe was. Met deze uitdagingen kwamen ze bij Infi terecht.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.