Mijn interesse in software development is terug te leiden tot mijn middelbare school, toen ik als 13-jarige teleurgesteld was dat informatica niet bij ons gedoceerd werd. Ik besloot zelf met veel plezier een computer science course te volgen – CS50. Deze introductie course die ieder jaar aan Harvard eerstejaars wordt gegeven, had al hun lectures gratis op Youtube staan. Een jaar later waren zij één van de eerste courses die het MOOC-platform edx.com groot hebben gemaakt.

Sinds die course ben ik altijd als hobbyist bezig geweest met software development. Een website hier, een appje daar, in mijn vrije tijd was ik veel in de code te spotten. Pas toen ik als zelfstandige voor een startup de eerste versie van hun software product had ontworpen, merkte ik hoe leuk dit ook als werk kan zijn.

Ondertussen heb ik een bachelor en master in de Econometrie afgerond en merk ik dat ik toch meer richting Computer Science wil bewegen. Om de link tussen het theoretische van Computer Science te leggen met de praktijk, ga ik de komende tijd naast mijn studie ervaring opdoen door de klanten van Infi zo goed mogelijk te helpen met hun technische uitdagingen.

Als je me niet achter de computer ziet zitten, dan zal ik vast ergens op een golfbaan staan, of als eeuwige gitaar-amateur mijn favoriete pop-hits zitten naspelen.

 

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.