‘Dingen uitzoeken en oplossingen verzinnen is waar mijn hart ligt.’

Al van kleins af aan hebben computers en techniek mij gefascineerd. Ik wilde van alles weten hoe het werkte. Er zat maar een ding op: leren, lezen en veel informatie verzamelen over van alles en nog wat. De titel ‘nerd’ werd al snel mijn geuzennaam.

Met programmeren ben ik op de middelbare school in aanraking gekomen en dit sprak mij direct aan. Het koppelde mijn liefde voor onderwerpen als wis- en natuurkunde met een stukje logica en onderzoeken. Gegeven een probleem, vindt een oplossing zodanig dat dit goed en efficiënt werkt. Dit heeft mij er uiteindelijk ook toe gezet om Informatica te gaan studeren, een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad.

Een Bachelor diploma was voor mij echter nog niet genoeg, ik wilde nog meer kennis opdoen. De keuze viel uiteindelijk op een Master Computer Science, waar ik naast het programmeren ook veel zaken rondom Software Engineering heb geleerd. Bij Infi ligt er naast het leveren van goede software ook nadruk op leren en persoonlijke ontwikkeling. Een ideale keuze voor iemand die vindt dat er altijd nieuwe dingen te leren zijn.

Amsterdammer
Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer (met een Chileens randje). Zodra Infi interesse toonde om ook in Amsterdam te gaan beginnen, ben ik hier gretig op ingegaan. Het combineert voor mij het beste van twee werelden: de liefde voor het programmeren en de (objectief gezien) mooiste stad van Nederland.

Met de vestiging Amsterdam zijn we nu al een aantal jaar geweldig bezig. Het bijdragen aan een nieuwe vestiging en zorgen voor consistente groei is ontzettend leuk om onderdeel van uit te maken.

Naast programmeren, hou ik mezelf vooral bezig met series en films kijken. Daarnaast heb ik een voorliefde voor de ruimte en de brute kracht achter raketlanceringen, waar software overigens een grote rol in speelt.

Lijkt het je leuk om een keer kennis te maken bij Infi Amsterdam? Stuur me gerust een bericht op rene@infi.nl;

  • Climate Neutral Group

    Webapplicatie

    Elektrisch rijden, slimme thermostaten en regelmatig vegetarisch eten. We doen ons best om te verduurzamen, maar dat kan niet met alles. Climate Neutral Group (CNG) helpt bedrijven om hun steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.