Vanaf kinds af aan was ik altijd graag creatief bezig: tekenen, knutselen, bordspellen ontwerpen. Ook was ik gefascineerd over hoe de dingen werkten. Het meeste van mijn speelgoed bleef niet lang heel, want dan had ik het al uit elkaar gehaald om te zien hoe het werkte. Nadat ik mijn eerste game console kreeg, kreeg ik steeds meer fascinatie voor computers.

Tijdens mijn middelbareschooltijd had ik mijzelf leren programmeren, ik vond het geweldig om vanuit het niets iets te kunnen maken. Vervolgens ben ik een ICT-opleiding gaan volgen om hier meer over te leren.

Tijdens mijn professionele carrière heb ik veel over techniek geleerd. Ik vond het leuk om inzicht te krijgen in hoe de techniek onderwater werkt en om mijn abstracte denkvermogen te ontwikkelen. Al snel kwam ik erachter dat er naast de techniek ook een groot sociaal aspect aan het maken van software zit. Ik vond het dan ook fascinerend hoe wij als mensen werken en met elkaar omgaan.

Om meer inzicht in mijzelf te krijgen ben ik begonnen met een cursus mediteren wat ik tot vandaag te dag nog steeds doe. Inmiddels geef ik andere mensen hierin les.  Naast inzicht verkrijgen in mijzelf wilde ik ook leren hoe ik mensen beter kon begeleiden en ben ik daarom een coaching opleiding gaan volgen. Hierdoor kon ik mijn teamleden coachen/mentoren om ze naar een hoger niveau te helpen. De kwaliteit van je software hangt samen met de kwaliteit van je team, want software maken dat doe je samen met je team en de klant. Ik vind het daarom ontzettend leuk om samen met een team het beste uit onszelf te halen. Zo kunnen we gave software bouwen waar een klant echt mee geholpen is.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.