Ik heb geleerd goed te communiceren, kritisch te zijn en problemen vanuit verschillende disciplines te benaderen.

Van jongs af aan heb ik een gezonde interesse in computers. Ik speelde graag computerspelletjes en vond het leuk te leren programmeren – maar altijd wel als middel, niet als doel. In groep 7 was daar mijn eerste ‘opdracht’: het maken van de website voor de basisschool. Het werd, zoals je van een 10-jarig jochie kunt verwachten, een knullige halfbakken combinatie van HTML en Flash die (terecht!) nooit het Web heeft gehaald. Maar het begin was er!

Leren communiceren

Ik heb Artificial Intelligence gestudeerd. Het was voor mij de perfecte combinatie tussen informaticavakken en uitstapjes naar de taalwetenschap en de psychologie. Ik heb veel geleerd en ervaring opgedaan in het bouwen van intelligente computerprogramma’s. Voorbeelden hiervan zijn een systeem dat schoolroosters maakt, een programma dat leert patronen te herkennen in zeer uiteenlopende data en een 4-op-een-rij-spelletje waar ik op een gegeven moment niet meer van mijn zelfgeprogrammeerde tegenstander kon winnen.

Maar minstens zo belangrijk is dat ik bij mijn opleiding heb geleerd goed te communiceren, kritisch te zijn en problemen vanuit verschillende disciplines te benaderen. Op dezelfde manier werk ik nu ook bij Infi. Ik kan hier mijn kennis en vaardigheden als middel inzetten om de plannen en ideeën van onze klanten zo goed en volledig mogelijk waar te maken. We zijn allemaal kritisch, we werken altijd vanuit een wens of een doel, en er is een constante wisselwerking tussen klant en ontwikkelaar. Ik ben ervan overtuigd dat dat het beste resultaat oplevert!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Ik denk graag mee! Stuur me daarom gerust een e-mail.

Klanten waar Rutger voor werkt

 • Couverts (nu: TripAdvisor)

  Webapplicatie

  Ondernemer Paul Wiertz had een geniaal idee, maar niet de technische kennis om het uit te voeren. Bij Infi wisten we daar raad mee. We ontwikkelden en bouwden een uniek reserveringsplatform voor restaurants: Couverts. Nu mainstream, maar toen een revolutie.

 • Elke.

  Webapplicatie

  Infi helpt Elke. met het bouwen van een platform voor apotheken. Zodat consumenten eenvoudig hulpmiddelen kunnen bestellen én laten bezorgen aan huis of afhalen via de apotheek. De controle over de hulpmiddelen is weer terug waar hij hoort… bij de consument!

 • KNMV

  Mobiele app

  Een béétje motorrijder heeft tegenwoordig de passen-app van de KNMV, ontwikkeld door Infi, op zijn mobiel. De KNMV is Nederlands grootste motorrijdersclub. Ruim 100 jaar behartigen zij de belangen van motorrijders in Nederland.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.