Een bedrijf dat puur draait om geld verdienen is waarde(n)loos – vrij naar Henry Ford

Ik heb het geluk gehad altijd met hele slimme mensen te mogen werken, ook daarin voelde Infi als thuiskomen. De filosofie van Infi (lees vooral ook ons manifest) sprak me meteen aan. Infi is een bedrijf dat omgaat met haar medewerkers en klanten zoals het mijns inziens hoort.

Als project manager richt ik me vooral op het ontzorgen van mijn collega’s. Ik neem problemen liefst weg voor ze zich als zodanig manifesteren, hou de teambalans scherp in de gaten en zorg dat de klant een helder beeld heeft van wat hij of zij kan verwachten. Idealiter graviteert een team vanzelf naar de meest geschikte methode om een project succesvol op te pakken. Het kennen van de achterliggende theoretische modellen (Agile/Scrum, Kanban, waterfall) helpt me bij het herkennen van situaties, je hoeft dan niet het wiel opnieuw uit te vinden. Procesmatig stuur ik bij waar nodig, maar als ik mijn werk goed doe heb ik niet heel veel te doen in projecten. Uiteindelijk is projectmanagement voor mij vooral mensen en verwachtingen managen. Doe ik dat goed dan zijn zowel de klant als de teamleden tevreden, en dat is uiteindelijk het doel.

Naast projectmanagement assisteer ik indien gewenst onze klanten bij hun certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging (ISO27001/NEN7510). Het spanningsveld van datavergaring en privacy en de regelgeving daaromtrent (AVG) is ook een onderwerp waar ik me graag in blijf verdiepen.

Ter ontspanning knuffel ik met mijn katten, geniet ik graag van een goed glas wijn en loop ik relatief lange afstanden hard, een en ander natuurlijk niet in die volgorde.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.