Diensten

Wij bouwen software op maat. Dit doen onze teams van developers op een manier die past bij jullie bedrijf. Hoe we dat invullen, hangt af van jullie situatie en wensen.

Software op maat

Als groeiende onderneming met ICT in het hart van jullie organisatie krijg je te maken met de vraag: hoe bouw ik mijn eigen IT-afdeling? Infi helpt daar graag bij. Sterker nog, we hebben van die uitdaging ons specialisme gemaakt. Wij bouwen niet alleen je software, maar onze teams helpen ook bij de opbouw van jullie IT-afdeling en leren de medewerkers alles over softwareontwikkeling. Zodat je het team krijgt dat je nodig hebt.

Hebben jullie behoefte aan een inhouse development team? Dan functioneren we ook graag als volledige en zelfstandige IT-afdeling.

Full stack softwareontwikkeling

Wij zijn een ‘full stack’-partij. Dat betekent dat we de expertise in huis hebben om een softwareproduct van voor- tot achterkant te realiseren. Je hoeft dus geen andere partij in te schakelen om de applicatie te bouwen. Maar we kunnen ons ook goed richten op een specifiek deel van je applicatie.

We beperken ons niet tot één technologie: wij geloven in ‘the right tool for the right job’. Met meer dan 40 nerds die niets liever doen dan wat ze doen, hebben we in vrijwel alle courante talen en frameworks expertise.

 

Hieronder een greep uit de technologieën waarmee we je kunnen helpen:

Back-end en API

De motor van een softwareproduct, het onzichtbare deel waar de applicatie om draait, noemen we de back-end. De API is de manier waarop je die back-end beschikbaar maakt voor de…

Meer over Back-end en API

Mobiele apps

Veel mensen zullen jullie applicatie op een mobiel apparaat gebruiken, dus is het slim je applicatie direct geschikt te maken voor telefoon of tablet.

Meer over Mobiele apps

Front-end

Front-end development is het zichtbare deel van jullie product, dat deel waarvan de eindgebruiker dagelijks gebruik maakt. Dit is een webapplicatie die in de browser van de gebruiker draait, vaak…

Meer over Front-end

Cloud

Een applicatie moet natuurlijk ook ergens gehost worden, zodat deze bereikbaar is voor gebruikers. Wij kunnen alles wat wij voor jou bouwen of onderhouden ook hosten. Handig en ook nog…

Meer over Cloud

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.