Ons manifest

Ben je benieuwd naar wie wij zijn, waar we in geloven, wat wij belangrijk vinden - oftewel: waarom wij bestaan? Ons manifest vertelt jou precies waarom wij doen wat we doen!

We bieden je maar liefst drie smaken aan: een toffe poster (hangt overal bij ons op kantoor), als code (onze taal) en gewoon als platte tekst (wel zo makkelijk op je mobiel). Veel leesplezier!

Ons manifest als poster

infi_manifest_web_800px

Download de PDF en print ‘m uit voor boven je bed!

Ons manifest in code


Ons manifest in platte tekst

-

Ontwikkelen doen we samen


Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt.

Wij zijn van kinds af aan gefascineerd door techniek, en nog steeds niet te oud om te leren. Infi is de plek waar we deze passie dagelijks met elkaar delen. In ons werk staat onze liefde voor techniek centraal.

Wij willen relaties, geen one night stands.

Wij geloven in de kracht van langdurige en gelijkwaardige relaties. Gezonde samenwerking waarin iedereen eerlijk, transparant, en integer is. Bij ons is niemand koning, maar iedereen collega. We zorgen voor elkaar, we helpen elkaar, maar we durven ook kritisch te zijn en elkaar uit te dagen.

Wij willen weten waar we het voor doen.

Onze klanten vertrouwen volledig op onze techniek. Wij willen hen volledig doorgronden en samen zoeken naar de beste weg naar succes. Wij dromen hun droom en liggen wakker van hun problemen. Samen groeien is waar wij het voor doen.

Wij zijn mensen.

Met goeie grappen, stevige baaldagen, doorwaakte nachten, en geniale ingevingen. Wij hebben ontzettend veel plezier in de dingen die we doen. Omdat het technisch uitdagend is, omdat het zo gezellig is, omdat we elke dag nieuwe dingen leren of omdat het zo’n mooi product aan het worden is. Dat plezier voel je als je met ons werkt.

Ben jij onze nieuwe ontwikkelheld(in)?

› Dit kun je verwachten als jij je aanmeldt.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?