Cases

Onze strategen en nerds ontwikkelen precies de software die jullie nodig hebben om succesvol te worden. Intussen leggen we de basis voor de opbouw van jullie eigen IT-afdeling. Voor al onze klanten ziet dat er net weer anders uit!

Overzicht van onze cases

 • Lachend vrouw met oranje shirt en koptelefoon op die naar de lucht kijkt met de ogen grotendeels dichtgeknepen

  Scildon

  Webapplicatie

  Scildon helpt je voor te bereiden op je financiële toekomst. Wij hielpen Scildon op onze beurt dan weer om de website en bijbehorende tools voor klanten te vernieuwen.

 • CheapCargo.com

  Webapplicatie

  Bij CheapCargo.com werkt een gezamenlijk team van Infi en CheapCargo.com aan de doorontwikkeling van hun PHP platform en herimplementatie van onderdelen in Typescript op basis van het NestJS-framework. Samen bouwen ze aan een nieuwe, innovatieve prijscalculator die ervoor zorgt dat prijzen voortaan in milliseconden in plaats van seconden berekend kunnen worden.

 • Sfeerfoto van OV locatie met logos van tram, bus, metro, en veerpont

  GVB Website

  Webapplicatie

  GVB heeft een brede website met reisinformatie, reisplanner, nieuws, informatie voor toeristen, en meer. Maar wat doe je als je op een oud CMS zit waar geen updates meer voor uitkomen? Juist! Samen agile toewerken naar een grote release.

 • NPO

  Webapplicatie

  NPO-ID is het authenticatie- en autorisatie systeem voor de NPO. Het integreert met vele omroepen die zijn aangesloten bij de NPO om alles rondom het maken en gebruiken van een account zo makkelijk mogelijk te maken.

 • Vrouw in het openbaar vervoer bekijkt de Gappie app op haar telefoon

  GVB App

  Mobiele app

  GVB is dé openbare vervoerder van Amsterdam. Elke dag maken ruim 700.000 reizigers gebruik van het OV. Veel van deze mensen maken gebruik van Gappie, de GVB-app gebouwd door Infi. Overigens is Gappie niet alleen voor Amsterdam: de app is door heel Nederland voor het OV te gebruiken!

 • NLZIET

  Webapplicatie

  NLZIET vroeg Infi voor de bouw van de webapplicatie NLZIET.nl en de complete technische backend. NLZIET is online (live) televisiekijken zónder reclame. Alle tv-programma’s van de NPO, RTL en SBS op één platform. Infi maakte het technisch mogelijk!

 • Tracey

  Webapplicatie

  Tracey is hét dataplatform voor verzenden in e-commerce. Het integreert met veel verschillende vervoerders en systemen, en stelt zo hun klanten in staat om datagedreven beslissingen te kunnen maken en meer inzichten te krijgen in vervoerders en levermomenten.

 • Summit

  Webapplicatie

  Ben je de afgelopen jaren op een evenement, open dag of beurs geweest? Grote kans dat je ticket is gescand door software van Summit. In de evenementenbranche is veel aan het veranderen. Daarom vroegen ze ons om hulp.

 • Technolution & GVB

  Webapplicatie

  Technolution is een technologiebedrijf gevestigd in Gouda, dat gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve oplossingen en diensten op het gebied van softwareontwikkeling, elektronica en systeemintegratie voor verschillende industrieën. Samen met Technolution bouwden we de OVpay webshop voor GVB. Zij de backend, wij de frontend.

 • Luchtfoto van het kantoor van BAS World met hun voorraad vrachtwagens

  BAS World

  Webapplicatie

  BAS World veranderde, waardoor IT niet langer ondersteunend maar juist de kern is. Maar hun ontwikkelaanpak en projectmanagement waren al 10 jaar niet meer veranderd. Met deze uitdagingen kwamen ze bij Infi terecht.

 • Heuvelman Staal

  Webapplicatie

  Heuvelman Staal is een in Veenendaal gevestigde staalhandel die voornamelijk staal levert aan afnemers in de Benelux en andere Europese landen. Naast het verkopen van producten zoals balken, buizen, en stafstaal, levert Heuvelman Staal ook verschillende services zoals het op maat zagen en conserveren van de producten.

 • Een pdf viewer die 100% gebruik maakt van html, svg en css van een architectuur tekening

  TallComponents

  Webapplicatie

  TallComponents maakt al jarenlang succesvol libraries waarmee .NET developers PDF-documenten kunnen maken, bewerken en tonen. Om hun producten aan te kunnen bieden aan een grotere groep ontwikkelaars, zijn ze nu aan het werk om een SaaS-platform te bouwen waarmee klanten online dezelfde mogelijkheden krijgen. Een online platform bouwen is echter iets anders dan een library die on-premise gebruikt wordt. Aan Infi de vraag of wij daarbij konden helpen.

 • SnappCar

  Mobiele app

  Met de SnappCar iOS-app vind je simpel en snel huurauto’s in jouw buurt. Stuur via de app een huurverzoek en betaal direct na acceptatie. Samen met SnappCar maakt Infi dit allemaal waar!

 • iChoosr

  Webapplicatie

  iChoosr regelt groepsaankopen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of energie. Goed idee, hè? Infi ontwikkelde de maatwerk software-oplossingen om dit mogelijk te maken. Oók een goed idee.

 • Couverts (nu: TripAdvisor)

  Webapplicatie

  Ondernemer Paul Wiertz had een geniaal idee, maar niet de technische kennis om het uit te voeren. Bij Infi wisten we daar raad mee. We ontwikkelden en bouwden een uniek reserveringsplatform voor restaurants: Couverts. Nu mainstream, maar toen een revolutie.

 • Briq Bookings

  Webapplicatie

  Briq Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. Ze bieden een slim en compleet boekingssysteem. Niet alleen voor één attractie, maar over verschillende aanbieders heen. Infi helpt Briq met de ontwikkeling van hun software om nog meer aanbieders aan te kunnen sluiten, nationaal én internationaal!

 • Skinconsult

  Webapplicatie

  Als je een bodylotion, deodorant of make-up remover op de markt brengt, heb je Skinconsult nodig. In de conservatieve farmaceutische branche wil Skinconsult dé innovator worden. Aan ons de vraag om dat technisch mogelijk te maken!

 • Climate Neutral Group

  Webapplicatie

  Elektrisch rijden, slimme thermostaten en regelmatig vegetarisch eten. We doen ons best om te verduurzamen, maar dat kan niet met alles. Climate Neutral Group (CNG) helpt bedrijven om hun steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

 • Elke.

  Webapplicatie

  Infi helpt Elke. met het bouwen van een platform voor apotheken. Zodat consumenten eenvoudig hulpmiddelen kunnen bestellen én laten bezorgen aan huis of afhalen via de apotheek. De controle over de hulpmiddelen is weer terug waar hij hoort… bij de consument!

 • KNMV

  Mobiele app

  Een béétje motorrijder heeft tegenwoordig de passen-app van de KNMV, ontwikkeld door Infi, op zijn mobiel. De KNMV is Nederlands grootste motorrijdersclub. Ruim 100 jaar behartigen zij de belangen van motorrijders in Nederland.

 • FocusCura (Luscii)

  Webapplicatie

  Technologie in de zorg biedt ongekende mogelijkheden. Infi hielp de organisatie FocusCura (Luscii) met twee bijzondere zorginnovaties. Het doel: zorgen dat ouderen en chronisch zieken zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven.

 • Softbrick

  Webapplicatie

  Heb je je weleens afgevraagd hoe het werk van de medewerkers van de supermarkt bij jou om de hoek wordt ingepland en geregistreerd? De kans is groot dat dit gebeurt met behulp van de Workforce Management Suite van Softbrick.

 • VC Utrecht

  Webapplicatie

  Infi hielp de Vrijwilligerscentrale Utrecht met het automatiseren van hun beloningssysteem.

 • OpenCompanies

  Webapplicatie

  OpenCompanies geeft ondernemers snel inzicht in huidige en toekomstige zakenrelaties op web, mobiel of tablet. Infi maakt de technische ondersteuning en doorontwikkeling waar.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.