OpenCompanies

Webapplicatie

OpenCompanies geeft ondernemers snel inzicht in huidige en toekomstige zakenrelaties op web, mobiel of tablet. Infi maakt de technische ondersteuning en doorontwikkeling waar.

‘OpenCompanies heeft nu ruim 2 jaar ervaring met Infi en deze samenwerking loopt geweldig. Ons team bij Infi is pro-actief, pragmatisch met oog voor de huidige situatie en onze toekomsvisie met het platform. Hierdoor is Infi een waardevol strategisch partner, waar we snel en flexibel mee kunnen schakelen. Op naar mooie toekomstige ontwikkelingen!’

Ronald - Product Owner OpenCompanies

OpenCompanies.nl is een overzichtssite van alle ruim 2,4 miljoen ondernemingen binnen Nederland en onderdeel van Graydon. Op de website vinden gebruikers adresgegevens van bedrijven, advies over de betaalgeschiedenis en de maximaal aan te raden kredietlimiet. Ook kun je reviews achterlaten over de zakelijke samenwerking met bedrijven.

Infi & OpenCompanies
Eind 2014 is OpenCompanies overgestapt van haar toenmalige softwareleverancier naar Infi. Ons werd toen gevraagd de migratie van de website waar te maken om daarna het platform verder door te ontwikkelen.

We werken met een vast team aan de doorontwikkeling van OpenCompanies:

OpenCompanies.nl
In een team met mensen van zowel OpenCompanies als Infi is volgens de Scrum-methode een migratie naar het Cloud-platform van Microsoft Azure doorgevoerd. Met een agile team werken we nu aan de doorontwikkeling van het platform. Zo hebben we onlangs een volledig vernieuwd abonnementssysteem live gezet, inclusief een nieuwe gebruiksvriendelijke aanmeldflow!

Bedrijfscheck-app
Eind 2016 hebben we in zeer korte tijd met een klein agile team een gebruiksvriendelijke Bedrijfscheck iOS-app gebouwd. Met deze nieuwe app is het nog makkelijker om bedrijfsinformatie op te vragen terwijl je op pad bent! Van betaalgeschiedenis tot contactgegevens, alles wat je als ondernemer nodig hebt ligt nu binnen handbereik.

Make it real. Infi.

Andere klanten waar we voor werken

 • Briq Bookings

  Webapplicatie

  Briq Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. Ze bieden een slim en compleet boekingssysteem. Niet alleen voor één attractie, maar over verschillende aanbieders heen. Infi helpt Briq met de ontwikkeling van hun software om nog meer aanbieders aan te kunnen sluiten, nationaal én internationaal!

 • FocusCura (Luscii)

  Webapplicatie

  Technologie in de zorg biedt ongekende mogelijkheden. Infi hielp de organisatie FocusCura (Luscii) met twee bijzondere zorginnovaties. Het doel: zorgen dat ouderen en chronisch zieken zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven.

 • KNMV

  Mobiele app

  Een béétje motorrijder heeft tegenwoordig de passen-app van de KNMV, ontwikkeld door Infi, op zijn mobiel. De KNMV is Nederlands grootste motorrijdersclub. Ruim 100 jaar behartigen zij de belangen van motorrijders in Nederland.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.