FocusCura (Luscii)

Mobiele app Webapplicatie

Technologie in de zorg biedt ongekende mogelijkheden. Infi hielp de organisatie FocusCura (Luscii) met twee bijzondere zorginnovaties. Het doel: zorgen dat ouderen en chronisch zieken zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven.

Download case study FocusCura

Slimme innovaties voor warme zorg
Er lijkt een kloof te zitten tussen ‘koude techniek’ en ‘warme zorg’. Toch weet onze klant FocusCura (tegenwoordig Luscii), marktleider op het gebied van zorginnovaties thuis, die kloof aardig te overbruggen. Bij Infi zijn we blij dat wij daarbij helpen. Zo hebben wij de eerste versies van applicaties gemaakt, die inmiddels de twee hoofdfunctionaliteiten zijn van één applicatie, ‘de Luscii app’: beeldbellen en thuismeten. Dankzij beeldbellen en thuismeten is de zorg op afstand voor patiënten die nog thuis wonen revolutionair veranderd en enorm verbeterd.

 

Kwaliteit plus plezier
Ook hebben we bij Infi meegewerkt aan een platform dat alles met elkaar verbindt en aansluit op de verschillende administratieve systemen van FocusCura. Zo hebben we een zorgnetwerk gecreëerd dat extra waarde toevoegt aan de applicaties van FocusCura. Raoul Zaal , COO: “Ik heb veel vertrouwen in de technische know-how van de mensen van Infi. Ze leveren, met merkbaar veel plezier, werk van hoge kwaliteit en met veel technische diepgang. De goede sfeer bij Infi maakt dat ik graag aansluit bij de gezamenlijke lunch en samenwerk met de mensen van Infi!”

‘Ik heb veel vertrouwen in de technische know-how van de mensen van Infi. Ze leveren, met merkbaar veel plezier, werk van hoge kwaliteit en met veel technische diepgang. De goede sfeer bij Infi maakt dat ik graag bij de gezamenlijke lunch aansluit en met de mensen van Infi samenwerk!’

Raoul, COO - FocusCura (Luscii)

Andere klanten waar we voor werken

 • iChoosr

  Webapplicatie

  iChoosr regelt groepsaankopen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of energie. Goed idee, hè? Infi ontwikkelde de maatwerk software-oplossingen om dit mogelijk te maken. Oók een goed idee.

 • Elke.

  Webapplicatie

  Infi helpt Elke. met het bouwen van een platform voor apotheken. Zodat consumenten eenvoudig hulpmiddelen kunnen bestellen én laten bezorgen aan huis of afhalen via de apotheek. De controle over de hulpmiddelen is weer terug waar hij hoort… bij de consument!

 • Climate Neutral Group

  Webapplicatie

  Elektrisch rijden, slimme thermostaten en regelmatig vegetarisch eten. We doen ons best om te verduurzamen, maar dat kan niet met alles. Climate Neutral Group (CNG) helpt bedrijven om hun steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.