Met verschillende technieken en talen maak je echt een nieuw product dat helpt een probleem op te lossen.

Ik wil graag weten hoe dingen van binnen werken. Vroeger heb ik veel apparaten uit elkaar gehaald en sommige hiervan ook weer in elkaar gezet. Soms knutselde ik hier wat extra’s aan.

Zo was ik een van de eerste met een discman met snoerafstandsbediening en had ik ook een oplaadbare schijnwerper voor mijn fiets gemaakt.

Toen ik klein was, woonde ik 2 jaar in het buitenland. Net voor we gingen verhuizen kocht mijn vader op het vliegveld een ZX Spectrum home computer. Dit was mijn eerste ervaring met computers. Je kon Basic programaatjes (over-)typen uit een tijfdschrift. Maar natuurlijk ook spelletjes spelen die je moest laden met een tape-deck. Later hadden we ook een echte PC thuis, met zo’n mooi oranje-zwart scherm.

Van systeembeheerder naar ontwikkelaar

Toen ik jaren later op kamers ging kreeg ik voor mijn school een echte Pentium computer met Windows erop. Hiermee ben ik echt begonnen. Windows upgraden, software installeren en een netwerk aanleggen in ons studentenhuis. Ik gebruikte de computer vooral om voor mijn opleiding erop te tekenen met het programma Autocad. Via een uitzendbureau kreeg ik een baan als tekenaar van documentatie voor een nieuwe productiehal in de papierfabriek.

Toen deze hal in gebruik werd genomen ben ik begonnen als systeembeheerder en deed ik webdevelopment ernaast. Later ben ik volledig overgestapt naar webdevelopment. Het gegeven dat je hiermee nieuwe dingen kan bouwen spreekt me enorm aan. Met verschillende technieken en talen maak je echt een nieuw product dat helpt een probleem op te lossen.

Hoewel de taal en de complexiteit van de projecten veranderd zijn, is dit nog steeds wat ik graag doe.

Naast computers houd ik ook van natuur en mountainbiken. Ik wandel graag en luister naar alternatieve 80’s muziek.

Nieuws geschreven door Steven

Klanten waar Steven voor werkt

 • Vrouw in het openbaar vervoer bekijkt de Gappie app op haar telefoon

  GVB App

  Mobiele app

  GVB is dé openbare vervoerder van Amsterdam. Elke dag maken ruim 700.000 reizigers gebruik van het OV. Veel van deze mensen maken gebruik van Gappie, de GVB-app gebouwd door Infi. Overigens is Gappie niet alleen voor Amsterdam: de app is door heel Nederland voor het OV te gebruiken!

 • NPO

  Webapplicatie

  NPO-ID is het authenticatie- en autorisatie systeem voor de NPO. Het integreert met vele omroepen die zijn aangesloten bij de NPO om alles rondom het maken en gebruiken van een account zo makkelijk mogelijk te maken.

 • Een pdf viewer die 100% gebruik maakt van html, svg en css van een architectuur tekening

  TallComponents

  Webapplicatie

  TallComponents maakt al jarenlang succesvol libraries waarmee .NET developers PDF-documenten kunnen maken, bewerken en tonen. Om hun producten aan te kunnen bieden aan een grotere groep ontwikkelaars, zijn ze nu aan het werk om een SaaS-platform te bouwen waarmee klanten online dezelfde mogelijkheden krijgen. Een online platform bouwen is echter iets anders dan een library die on-premise gebruikt wordt. Aan Infi de vraag of wij daarbij konden helpen.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.