Ik ben mijn hele leven al met computers bezig. In mijn jeugd vooral met computer spelletjes maar later, met een omweg via de sociale wetenschappen bij het programmeren uitgekomen. Ik vind het leuk om nuttige toepassingen te creëren en complexe problemen op te lossen en als developer ben ik nu heerlijk op mijn plaats.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Vooral triatlon, tennis, squash, schaatsen, wintersport… eigenlijk van alles. Ik doe ook nog wel eens mee aan een wedstijd. Ik vind het vooral leuk om mezelf uit te dagen en mijn vaardigheden te verbeteren.

Daarnaast houd ik er ook van om generatieve kunst te maken. Het experimenteren met code en verschillende technieken om tot unieke creaties te komen is voor mij een geweldige uitlaatklep. Soms zet ik mijn creaties ook online op https://pataphysical.tech/

Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam, hoewel ik die stad mis woon ik nu heerlijk in Utrecht. Het is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Ik geniet van de vele festivals en evenementen die hier plaatsvinden, de cafés en de sportclubs die in deze stad te vinden zijn. Ik voel me hier echt thuis.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.