Zo lang als ik me kan herinneren ben ik al met computers bezig. Eerst vooral spelletjes spelen op de 486 die wij thuis huis hadden. Ik kon als klein knulletje in msdos zelf Commander Keen opstarten, ik voelde me meteen een computerexpert. Later kreeg ik van mijn ouders het boek ‘Programmeren voor kinderen’, dit was geweldig! Met instructies als ‘vooruit 10’ en ‘rechts 90’ kon je een poppetje op het scherm besturen. Het programmeren had mij nu echt te pakken. Door de jaren heen heb ik steeds nieuwe talen opgepikt, HTML, Visual Basic en C++ bijvoorbeeld. Toen het na de middelbare school tijd was om een studie te kiezen was er eigenlijk geen keuze meer, ik moest en zou informatica gaan studeren!

Deze obsessie ben ik nooit meer kwijtgeraakt. Als ik met een project bezig ben heb ik nog steeds diezelfde drive die er voor zorgde dat ik vroeger niet bij de computer weg te slaan was. Ik houd ervan om elegante oplossingen voor complexe problemen te maken, en zo het leven van anderen makkelijker te maken!

Naast software ontwikkelen vind ik het ook leuk om gitaar te spelen, en ik ben een hobby houtbewerker. Mijn garage staat vol met houtbewerkingsmachines en -gereedschappen, en ik heb altijd wel een projectje lopen. Het zit op een of andere manier in mij; ik moet altijd dingen maken!

  • NLZIET

    Webapplicatie

    NLZIET vroeg Infi voor de bouw van de webapplicatie NLZIET.nl en de complete technische backend. NLZIET is online (live) televisiekijken zónder reclame. Alle tv-programma’s van de NPO, RTL en SBS op één platform. Infi maakte het technisch mogelijk!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.