Zoals iedereen hier bij Infi heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Naast te veel tijd besteden aan het spelen van spelletjes op de computer ben ik pas op het middelbare voor het eerst met programmeren in aanraking gekomen. Begonnen met alleen wat html, daarna uitgebreider met php en databases. Rode draad daarin was een pbbg (mmorpg) waarvoor ik de clansite (info/fansite) van maakte. Daar heb ik later (wanneer je dit leest) ook mijn vrouw leren kennen. Zo ben ik er langzaam ingerold.

Affiniteit voor, en lol in, programmeren

Ik was altijd al wel van de logica en het probleemoplossen en zo wist ik tegen de tijd dat ik klaar was met de middelbare wel dat ik informatica wilde studeren. Helaas heb ik die studie niet afgemaakt, maar mijn ervaring hier bij Infi is minstens zo belangrijk. Hier weten ze dat je ook zonder afgeronde studie kennis van, affiniteit voor, en lol in, programmeren kan hebben.

Buiten het programmeren ben ik als hobby ook bezig met puzzelen. Met stukjes, uit kranten maar liefst met nummers of logische puzzels. Calcudokus zijn bijvoorbeeld favoriet.

Klanten waar Jacco voor werkt

 • Couverts (nu: TripAdvisor)

  Webapplicatie

  Ondernemer Paul Wiertz had een geniaal idee, maar niet de technische kennis om het uit te voeren. Bij Infi wisten we daar raad mee. We ontwikkelden en bouwden een uniek reserveringsplatform voor restaurants: Couverts. Nu mainstream, maar toen een revolutie.

 • NLZIET

  Webapplicatie

  NLZIET vroeg Infi voor de bouw van de webapplicatie NLZIET.nl en de complete technische backend. NLZIET is online (live) televisiekijken zónder reclame. Alle tv-programma’s van de NPO, RTL en SBS op één platform. Infi maakte het technisch mogelijk!

 • Softbrick

  Webapplicatie

  Heb je je weleens afgevraagd hoe het werk van de medewerkers van de supermarkt bij jou om de hoek wordt ingepland en geregistreerd? De kans is groot dat dit gebeurt met behulp van de Workforce Management Suite van Softbrick.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.