Van het ontwikkelen van mooie, gebruiksvriendelijke software
word ik gelukkig.

Wij hadden vroeger als één van de eersten op mijn school een computer thuis (Commodore PC 20 – III) en daar heb ik heel wat uren achter gezeten. Vaak tot grote frustratie van mijn vader wanneer hij thuiskwam en weer alles opnieuw moest installeren omdat de pc niet meer opstartte. Hier is dan ook mijn voorliefde ontstaan voor computers, programmeren en niet te vergeten het spelen van games.

Mijn eerste programmeerkunsten bestonden uit het maken van menu’s in DOS met voor ieder lid van het gezin eigen menu-items. Hierna heb ik een webshop in ASP.NET gebouwd, en ook een kassasysteem met pasjes in MS Access/VBA voor de studentensociëteit. Na mijn studie kwam ik bij een grote consultancy organisatie terecht. Waar ik na verloop van tijd het technische gedeelte begon te missen. Daarom heb ik een overstap gemaakt naar technisch consultant, maar ook daar begon het verlangen om meer bezig te zijn met code weer te kriebelen. Dat heeft ertoe geleid dat ik nu bij Infi werk.

Een goede basis

Ik word heel blij van het maken van mooie en efficiënte dingen. En met dingen bedoel ik niet alleen maar software maar bijvoorbeeld ook het maken van meubels en (grote) klusprojecten in en om het huis. Hierbij is belangrijk om een goede basis/fundering te hebben en tijdens het bouwen regelmatig te controleren of je nog op de goede weg bent. En dat komt ook terug in het ontwikkelen van software. Daarnaast ben ik altijd heel erg benieuwd wat er allemaal gebeurt qua nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nieuwe frameworks, AI, machine learning, robotics, etc. Een hobby die ik helaas niet zoveel meer beoefen maar nog wel heel leuk vind, is samen met vrienden een avondje te DJ-en.

Ik word heel blij van het maken van mooie en efficiënte dingen. Daarnaast ben ik altijd heel erg benieuwd wat er allemaal gebeurt qua nieuwe ontwikkelingen.

Klanten waar Rolf voor werkt

  • Summit

    Webapplicatie

    Ben je de afgelopen jaren op een evenement, open dag of beurs geweest? Grote kans dat je ticket is gescand door software van Summit. In de evenementenbranche is veel aan het veranderen. Daarom vroegen ze ons om hulp.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.