Het puzzelen aan code vind ik het mooiste van het werk.

Het puzzelen aan code vind ik het mooiste van het werk, hierdoor lijkt het eigenlijk niet eens meer op werk. Hoe krijg je de code precies zo dat het werkt voor de gebruiker, logisch is voor de volgende programmeur en dat het past binnen alle andere code.

Mijn eerste computer was een 80286 die op het kantoor van mijn tante werd vervangen en naar mij ging. Gelijk die kap open en kijken wat er aan de binnenkant zat en natuurlijk Prince of Persia spelen.

Via het blad Computer Idee ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met programmeren: avonden achter elkaar knutselen aan allerlei programmaatjes, zoals een millennium-aftelklok. Tijdens mijn studie heeft programmeren ook veel aandacht gehad, van Pascal via VisualBasic naar PHP.

Hardware en scheepswrakken

Mijn eerste echte baan had alles met computers te maken, maar niks met software. Als hardware engineer heb ik zo’n beetje alle soorten computers gerepareerd. Dit heeft ertoe geleid dat die eerder genoemde 80286 tot in 2007 zijn werk is blijven doen, geweldig toch! Na een aantal jaren bleek de passie om te programmeren toch sterker te zijn en ben ik gestart als developer. Ondertussen ben ik al tien jaar aan het werk als software developer en schrijf ik met veel plezier de meest uiteenlopende software.

Naast al die computer gerelateerde dingen word ik blij van een avondje bouwen met Lego of een duik in het water. Maar dan wel het liefst water van 20 graden en op 18 meter diep, kijkend naar al het onderwaterleven en scheepswrakken.

Wil je meer weten over de tech van onze projecten? Of wil je met mij praten over JsonMapper? Stuur me een email! danny@infi.nl

Klanten waar Danny voor werkt

 • iChoosr

  Webapplicatie

  iChoosr regelt groepsaankopen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of energie. Goed idee, hè? Infi ontwikkelde de maatwerk software-oplossingen om dit mogelijk te maken. Oók een goed idee.

 • Luchtfoto van het kantoor van BAS World met hun voorraad vrachtwagens

  BAS World

  Webapplicatie

  BAS World veranderde, waardoor IT niet langer ondersteunend maar juist de kern is. Maar hun ontwikkelaanpak en projectmanagement waren al 10 jaar niet meer veranderd. Met deze uitdagingen kwamen ze bij Infi terecht.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.