Technisch mooi spul maken en klanten blij maken, daar draait het om.

Ik geloof dat je in het leven veel moet lachen en vooral genieten, maar ook dat je de dingen die je doet écht goed moet doen. Ik vind dat je die filosofie bij ons terugvindt. Er wordt veel lol gemaakt bij Infi en er is ontzettend veel energie. Iedereen voelt zich onderdeel van een groeiend bedrijf. Dat combineren we met een cultuur waarin het draait om het bouwen van de beste software, op de best mogelijke manier.

De kracht van continue innovatie

Vanaf het moment dat ik op mijn 8ste mijn geliefde Commodore 64 kreeg van mijn ouders, zitten computers in mijn bloed. Ik geniet intens van het bezig zijn met techniek en de nooit ophoudende innovatie: elk jaar brengt nieuwe mogelijkheden en daarmee ook weer zakelijke kansen. Met Infi willen we een bedrijf zijn dat niet alleen technisch hoogwaardig werk levert, maar ook die innovaties steeds weer bereikbaar kan maken aan onze opdrachtgevers voor praktische toepassingen in hun bedrijfsvoering. Ik geloof dat wij zo met ons werk kunnen bijdragen aan het succes van onze klanten en ik zie dat ook als onze missie: in de rol van volwaardige partner met een klant meebouwen aan de groei van zijn of haar bedrijf.

Bouwen vanuit niets

Door de jaren heen ben ik me steeds minder gaan bezighouden met technisch uitvoerend werk en naar mijn huidige rol van directeur toegegroeid. De dagelijkse vraagstukken die dit met zich meebrengt zijn uitdagend en het is een mooie bonus om dit te kunnen doen op een inhoudelijk gebied waar mijn hart ligt.

De grootste uitdaging was ooit het bouwen van een bedrijf vanuit niets, daarna werd het de groei vasthouden en uitbreiden. Inmiddels kunnen we verder vooruit kijken en moeten we zorgen dat we bij het starten van vestigingen onze cultuur en identiteit vasthouden. Het recept daarvoor is ‘simpel’: blijven praten met elkaar over wat Infi is, goed werk leveren voor klanten, goed zorgen voor onze mensen, en niet vergeten om te denken aan onze eigen ontwikkeling, als bedrijf én als individuen.

Waarom we Infi moesten starten, is voor mij nooit een vraag geweest, eerder een vanzelfsprekendheid. Het waren (en zijn) de juiste mensen bij elkaar met dezelfde ambities. Technisch mooi spul maken en klanten blij maken, daar draait het om. En door dat te doen, kunnen we verschil maken.

USS Enterprise under construction

I may be captain by rank… but I never wanted to be anything else but an engineer.

Berichten van Daniel

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.