Ik was altijd een actief buitenkind vroeger, totdat ik een computer kreeg toen ik ongeveer 8 jaar was. De wereld in dat kastje was veel interessanter dan alles wat er buiten kon gebeuren. Eerst met het spelen van spelletjes (waar ik nooit mee gestopt ben) maar al gauw zoekend naar manieren om meer te kunnen dan de basisicoontjes op het bureaublad. Zo heb ik me bezig gehouden in het opzetten van servers, mods maken voor spellen en andere creatieve dingen.

Dit was genoeg om een gamedevelopment opleiding te kiezen nadat ik klaar was met de middelbare school, wat nu uitgegroeid is tot een interesse in alles was met programmeren te maken heeft. Zo ben ik bekend met frontend frameworks als angular, devops oplossingen in azure, gamedevelopment in unity en gamemaker en last but not least talen als java, C#, c++, golang, Ts, en python.

Naast werk speel ik veel ultimate frisbee, boulder ik graag en heb ik mijn eigen peperplantentuin. Vraag mij gerust een keer een tasting van zelfgemaakte hotsauzen!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.