Wij zijn Infi

Wij hebben ontzettend veel plezier in de dingen die we doen. Omdat het technisch uitdagend is, omdat het zo gezellig is, omdat we elke dag nieuwe dingen leren of omdat het zo’n mooi product aan het worden is. Dat plezier voel je als je met ons werkt.

Klanten waar we voor werken

 • iChoosr

  Webapplicatie

  iChoosr regelt groepsaankopen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of energie. Goed idee, hè? Infi ontwikkelde de maatwerk software-oplossingen om dit mogelijk te maken. Oók een goed idee.

 • Briq Bookings

  Webapplicatie

  Briq Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. Ze bieden een slim en compleet boekingssysteem. Niet alleen voor één attractie, maar over verschillende aanbieders heen. Infi helpt Briq met de ontwikkeling van hun software om nog meer aanbieders aan te kunnen sluiten, nationaal én internationaal!

 • Elke.

  Webapplicatie

  Infi helpt Elke. met het bouwen van een platform voor apotheken. Zodat consumenten eenvoudig hulpmiddelen kunnen bestellen én laten bezorgen aan huis of afhalen via de apotheek. De controle over de hulpmiddelen is weer terug waar hij hoort… bij de consument!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.