NLZIET

Webapplicatie

NLZIET vroeg Infi voor de bouw van de webapplicatie NLZIET.nl en de complete technische backend. NLZIET is online (live) televisiekijken zónder reclame. Alle tv-programma’s van de NPO, RTL en SBS op één platform. Infi maakte het technisch mogelijk!

Baanbrekend live televisieplatform
Drie verschillende tv-zenders technisch aan elkaar knopen en een abonnementssysteem bouwen is geen kinderachtige klus, maar het is gelukt. We hebben op locatie hecht samengewerkt. Hierdoor konden we stabiel blijven ontwikkelen en konden we dankzij de snelle feedback direct bijsturen. Hans Teijgeler, projectmanager bij NLZIET: “Infi is voor ons de spin in het technische web van onze dienst. Ze bouwden voor ons de backbone waar NLZIET op draait en ze zorgen voor continue doorontwikkeling en technisch support.”

Verbeteringen en support
Eind 2017 hebben wij het NLZIET-platform volledig vernieuwd, aan de voor- én achterkant. Door toevoeging van live- en replay-tv is er geen reden meer om nog een tv-abonnement te hebben. Alle content van NPO, RTL en SBS is nu altijd binnen één omgeving te bekijken. Dagelijks verbeteren we met een vast team het platform van NLZIET en bieden we 24/7 support.

Omvangrijk project
Infi realiseerde: het complete NLZIET-platform, de integratie van VOD en live-tv streams, ondersteuning voor iOS, Android en Smart TV-apps, de automatische koppelingen met TVgids.nl en Veronica en professionele 24/7 support voor het gehele platform. Hans, projectmanager bij NLZIET: “We hebben heel plezierig samengewerkt met Infi. Ze zijn enthousiast, gretig en hebben de professionaliteit van een volwassen IT-organisatie. Dit is voor IT-land zeker niet de standaard, maar Infi heeft het waargemaakt!”

 

Make it real. Infi.

‘Infi is voor ons de spin in het technische web van onze dienst. Ze bouwden voor ons de backbone waar NLZIET op draait en ze zorgen voor continue doorontwikkeling en technisch support. We werken heel plezierig samen met de mensen van Infi. Ze zijn enthousiast, gretig en hebben de professionaliteit van een volwassen IT-organisatie. Dit is voor IT-land zeker niet de standaard, Infi maakt het wel waar!’

Hans, projectmanager bij NLZIET

Lees meer over NLZIET

Andere klanten waar we voor werken

 • Vrouw in het openbaar vervoer bekijkt de Gappie app op haar telefoon

  GVB App

  Mobiele app

  GVB is dé openbare vervoerder van Amsterdam. Elke dag maken ruim 700.000 reizigers gebruik van het OV. Veel van deze mensen maken gebruik van Gappie, de GVB-app gebouwd door Infi. Overigens is Gappie niet alleen voor Amsterdam: de app is door heel Nederland voor het OV te gebruiken!

 • Summit

  Webapplicatie

  Ben je de afgelopen jaren op een evenement, open dag of beurs geweest? Grote kans dat je ticket is gescand door software van Summit. In de evenementenbranche is veel aan het veranderen. Daarom vroegen ze ons om hulp.

 • Luchtfoto van het kantoor van BAS World met hun voorraad vrachtwagens

  BAS World

  Webapplicatie

  BAS World veranderde, waardoor IT niet langer ondersteunend maar juist de kern is. Maar hun ontwikkelaanpak en projectmanagement waren al 10 jaar niet meer veranderd. Met deze uitdagingen kwamen ze bij Infi terecht.

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.