Luchtfoto van het kantoor van BAS World met hun voorraad vrachtwagens

BAS World

Webapplicatie

Een verandering bij BAS World waardoor IT niet langer ondersteunend maar de kern is en een ontwikkelaanpak en projectmanagement dat al 10 jaar niet veranderd en dus ook aan vernieuwing toe was. Met deze uitdagingen kwamen ze bij Infi terecht.

Download BAS World case study

Om te kunnen groeien als organisatie moet je niet alleen een schaalbaar businessmodel hebben maar ook een schaalbare IT-infrastructuur en -organisatie. In het Trusted Trade Platform van BAS World komen die twee dingen samen. Voor software scale-ups is schaalbaarheid natuurlijk vaak een enorme uitdaging. Je wilt dat IT een enabler en geen bottleneck is voor groei. Er is altijd meer vraag dan je kunt leveren. Dan gaat het om de kunst van het balanceren van de inzet van je IT-capaciteit. Waar ligt de meeste toegevoegde waarde? Dat zijn de zaken die je als eerste moet oppakken. En tegelijkertijd moet IT meegroeien met je organisatie. 

Met zo’n grote technische ambitie moet de basis van het technisch platform goed op orde zijn. Dus dan komen de vragen… Wat hebben onze engineers nu echt nodig om efficiënt te kunnen ontwikkelen? Op welke IT-infrastructuur en met welke frameworks? En hoe zit het eigenlijk met test automation? Die antwoorden heb je niet zomaar in huis. Dat was voor ons de reden om de experts van Infi in te huren. Met hun verregaande technische expertise kunnen we de basis van het IT-platform echt naar een next level brengen.

Marcel van Leeuwen, Director Marketing, Product & Tech bij BAS World

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.