Luchtfoto van het kantoor van BAS World met hun voorraad vrachtwagens

BAS World

Webapplicatie

BAS World veranderde, waardoor IT niet langer ondersteunend maar juist de kern is. Maar hun ontwikkelaanpak en projectmanagement waren al 10 jaar niet meer veranderd. Met deze uitdagingen kwamen ze bij Infi terecht.

Download BAS World case study

Met zo’n grote technische ambitie moet de basis van het technisch platform goed op orde zijn. Dus dan komen de vragen… Wat hebben onze engineers nu echt nodig om efficiënt te kunnen ontwikkelen? Op welke IT-infrastructuur en met welke frameworks? En hoe zit het eigenlijk met test automation? Die antwoorden heb je niet zomaar in huis. Dat was voor ons de reden om de experts van Infi in te huren. Met hun verregaande technische expertise kunnen we de basis van het IT-platform echt naar een next level brengen.

Marcel van Leeuwen, Director Marketing, Product & Tech bij BAS World

Om te kunnen groeien als organisatie moet je niet alleen een schaalbaar businessmodel hebben, maar ook een schaalbare IT-infrastructuur en -organisatie. In het Trusted Trade Platform van BAS World komen die twee dingen samen. Voor software scale-ups is schaalbaarheid natuurlijk vaak een enorme uitdaging. Je wilt dat IT een enabler en geen bottleneck is voor groei. Er is altijd meer vraag dan je kunt leveren. Dan gaat het om de kunst van het balanceren van de inzet van je IT-capaciteit. Waar ligt de meeste toegevoegde waarde? Dat zijn de zaken die je als eerste moet oppakken. En tegelijkertijd moet IT meegroeien met je organisatie.

 • Vrouw in het openbaar vervoer bekijkt de Gappie app op haar telefoon

  GVB App

  Mobiele app

  GVB is dé openbare vervoerder van Amsterdam. Elke dag maken ruim 700.000 reizigers gebruik van het OV. Veel van deze mensen maken gebruik van Gappie, de GVB-app gebouwd door Infi. Overigens is Gappie niet alleen voor Amsterdam: de app is door heel Nederland voor het OV te gebruiken!

 • Heuvelman Staal

  Webapplicatie

  Heuvelman Staal is een in Veenendaal gevestigde staalhandel die voornamelijk staal levert aan afnemers in de Benelux en andere Europese landen. Naast het verkopen van producten zoals balken, buizen, en stafstaal, levert Heuvelman Staal ook verschillende services zoals het op maat zagen en conserveren van de producten.

 • SnappCar

  Mobiele app

  Met de SnappCar iOS-app vind je simpel en snel huurauto’s in jouw buurt. Stuur via de app een huurverzoek en betaal direct na acceptatie. Samen met SnappCar maakt Infi dit allemaal waar!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.