SnappCar

Mobiele app

Met de SnappCar iOS-app vind je simpel en snel huurauto’s in jouw buurt. Stuur via de app een huurverzoek en betaal direct na acceptatie. Samen met SnappCar maakt Infi dit allemaal waar!

‘Om snelheid te kunnen maken met het ontwikkelen van onze native iOS app hebben we een beroep gedaan op Infi. We zijn erg tevreden over de inhoudelijke samenwerking, kwaliteit en overdracht aan onze nieuwe in-house iOS developers!’

Wouter - Product Owner SnappCar

Auto’s staan een groot deel van de tijd stil en dat is zonde! SnappCar brengt daarom auto-eigenaren en mensen zonder auto via het SnappCar-platform bij elkaar. Het delen van auto’s is sociaal én ook nog eens goed voor het milieu.

Infi & SnappCar

Ons is gevraagd om de app- en backend-ontwikkeling bij SnappCar een boost te geven. In vier maanden tijd hebben wij een native iOS-app gemaakt die het gebruik van het platform op iPhones mogelijk maakt.

De app is zo opgezet dat deze in alle landen waar SnappCar actief is te gebruiken is, ongeacht de taal. Naast het bouwen van de app heeft Infi ook meegewerkt aan de backend (in .NET) zodat de iOS-app hier op kon worden aangesloten.

Tijdelijke maar hechte samenwerking

Bij aanvang van het project wisten dat het een tijdelijke samenwerking was. Daarom hebben wij tijdens de ontwikkeling nauw samengewerkt met de backend developers van SnappCar. Het doel was niet alleen om een goede app af te leveren, het moest ook makkelijk over te dragen zijn.

Het resultaat is een iOS-app die makkelijk door de nieuwe interne iOS-developers kan worden overgenomen. We hebben met veel energie en plezier aan dit product gewerkt en hopen dat SnappCar hun missie mede door ons aandeel in deze app kan waarmaken!

Make it real. Infi.

Andere klanten waar we voor werken

 • Briq Bookings

  Webapplicatie

  Briq Bookings bouwt aan een digitale doorbraak in de vrijetijdssector. Ze bieden een slim en compleet boekingssysteem. Niet alleen voor één attractie, maar over verschillende aanbieders heen. Infi helpt Briq met de ontwikkeling van hun software om nog meer aanbieders aan te kunnen sluiten, nationaal én internationaal!

 • KNMV

  Mobiele app

  Een béétje motorrijder heeft tegenwoordig de passen-app van de KNMV, ontwikkeld door Infi, op zijn mobiel. De KNMV is Nederlands grootste motorrijdersclub. Ruim 100 jaar behartigen zij de belangen van motorrijders in Nederland.

 • Elke.

  Webapplicatie

  Infi helpt Elke. met het bouwen van een platform voor apotheken. Zodat consumenten eenvoudig hulpmiddelen kunnen bestellen én laten bezorgen aan huis of afhalen via de apotheek. De controle over de hulpmiddelen is weer terug waar hij hoort… bij de consument!

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.